Ledelse i praksis
28.10.2011 - 30.10.2011

Fredag 28.10. var det duket for NSIs Ledersamling 2011, som viste seg å bli en innholdsrik og intens helg på Universitetet i Tromsø. OSI Aikido var representert med egen styrenestleder. Hele åtte fra OSIs styre og mange klubber dro sammen oppover.

Programmet for helgen var tettpakket, variert og engasjerende. Leder for sjakk OL 2014 Børge Robertsen holdt et foredrag den første kvelden, før en fortreffelig fellesmiddag foran peisen i Teoribygget. Lørdagen begynte med en gjennomgang av Studentlekene Bergen Challenge 2011, før Tormod Tvare holdt et innlegg om "studentidrettens mulighet for påvirkning i norsk idrett".

NTNUIs leder Simen Vogt-Svendsen redegjorde deretter for "praktisk gjennomføring av årsmøte". Resten av dagen var viet til Ergoego, som lavmælt men målrettet jobbet med kommunikasjonsstrategi og konflikthåndtering. Lørdagen ble rundet av med en særdeles smakfull bankett før deltakerne ble busset videre til Ølhallen.

Søndagen startet litt for tidlig for noen, med en variert erfaringspresentasjon fra fire studentidrettslag. Helgen ble rundet av med imponerende produktive gruppearbeider rundt temaet "innspill til NSIs målplan 2012-2014". Her var det mange gode tanker og ideer, uten tvil grunnet deltakernes varierte studentorganisasjonshverdag.

TSI-kampsportgruppen Basketak var hyret inn som vakter og altmuligmenn, og gjorde en strålende jobb. Innimellom høflig og stille service ble det også utvekslet kamprelaterte anekdoter, som resulterte i at undertegnedes eget reportoar ble utvidet med en "lavvo-choke" (en triangle choke for beinkorte samer).

Selv om hovedinntrykket var av enorm ståpåvilje og engasjement var det også betryggende å erfare at egne problemer også fantes hos andre. Mange innspill og erfaringer ble delt blant annet når det gjaldt rekrutteringsspørsmål og økonomistyring.

Det finnes mange muligheter i paraplyeorganisasjonene OSI og NSI for en klubb som OSI Aikido, og også kompetanseutviklingstilbud til våre medlemmer.

Erfaringene fra helgen ble i første rekke delt med klubbstyret på styremøtet uken etter, og deretter på årsmøtet 25.11.2011.
Ergoego i fri dressur


Plakat for TSI Aikido


Sovesal nord for moralsirkelenOSI-hovedstyrets nestleder Chiu Wai Mickey Yip, daglig leder i OSI Ina Sofie Viktoria Strugstad Brodahl, varamedlem Ingvild Voksø Eek og sekretær Frida Trollsund