Årets friluftseventyr for studenter

På breen

Friluftstreffet 2014

Takk for en super helg til alle som var med på Friluftstreffet 2014! Var du ikke med da, får du nok en ny mulighet i 2015, følg med!

Friluftstreffet er en helg til fjells, for og av studenter! Med base i Lom har vi tre dager fullpakket med aktiviteter du kan bli med på: Elvepadling, isklatring, grotting, tinderangling, brevandring og klatring. Sammen med nær hundre andre studenter blir dette en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Dette er arrangementet for friluftsinteresserte studenter som både vil prøve noe nytt, lære litt mer og ha det festlig sammen med likesinnede i løpet av noen herlige høstdager i Jotunheimen. Du trenger ikke kunne noe fra før, for OSI Fjell, OSI Klatring, OSI Elvepadling stiller med instruktører og utstyr. Dette er en slags introduksjonshelg til aktivitetene våre, som vi håper gir mersmak til våre andre turer og kurs.

Vi reiser med felles buss og bor i campinghytter. Det hele koster 2000 kr, som dekker reise, overnatting, to middager, utstyr og instruksjon for tre dager med aktiviteter. Bedre tilbud enn det finner du ikke!

Påmeldingen starter i august, og aktivitetene fylles opp til det er fullt. Førstemann til mølla!

For deg som skal delta på dette arrangementet, er det viktig at du leser informasjonen tilknyttet de aktivitetene du skal være med på. Mer informasjon finner du på sidene til ulike aktivitetene.


facebook Friluftstreffet på Facebook

Samarbeidspartner:
Oslo Sportslager