Kalde fakta

Brevandring på Bøverbreen

Dette gjelder 2014, men blir nok ganske likt i 2015!

Pris
Deltakeravgiften er 2000 kr (2500 kr for ikke-studenter), og inkluderer transport, overnatting, to middager, instruksjon og lån av utstyr. For å være med på treffet må man være OSI-medlem, dette koster 90 kr. Påmelding gjøres på nettet.

Tid
Treffet er 18. - 21. september 2014. Vi reiser med egen buss torsdag, og oppmøte er på Blindern kl. 15:00, bak Frederikke/Idrettsbygget (ved studentparkeringsplassen). Vi er tilbake på Blindern sent søndag kveld.

Sted
Vi overnatter i campinghytter på Nordal Turistsenter i Lom. Hver hytte har plass til enten to eller fire personer, og er utstyrt med kjøleskap og kokeplate. Du må ha med enten sengetøy, lakenpose eller sovepose. Det er et dusjanlegg tilknyttet hyttene.

Mat
Du får servert felles middag på fredag og lørdag, men må ha med brødmat til frokost og lunch selv. Sørg for å lage solide matpakker! På vei oppover på torsdag gjør vi en stopp (som regel i Lillehammer), hvor man kan kjøpe middag og handle. Det er også matbutikk rett ved siden av hyttene vi bor på, så det går an å etterfylle på fredag. Søndag tar vi en middagsstopp på veien hjem.

Utstyr
Du får låne alt spesialutstyr som trengs til de ulike aktivitetene.
Telemarksutstyr må du imidlertid ta med selv dersom du skal på denne aktiviteten, eventuelt leie det på skisenteret.
Se forøvrig under hver aktivitet for mer info om hva som trengs av bekledning og annet.