Om OSI

Oslstudentenes Idrettsklubb, OSI, er en av landets største idrettsklubber med et bredt spekter av aktiviteter innen idrett og friluftsliv. Hele 34 forskjellige grupper organiserer aktiviteter innenfor like mange idrettsgrener.

Målet et å kunne gi et tilbud til alle, uansett form, ferdigheter og ambisjonsnivå. Klubben er drevet av og for studenter og kan derfor tilby trening og mosjon i et aktivt og godt studentmiljø hvor det sosiale er en viktig del ved siden av det idrettslige.

OSI ble dannet i 1882 under navnet Norske Studenters Gymnastik- og Fægteforening. Siden den tid har det vært diverse fusjoneringer og navneendringer fram til klubben slik den er i dag. OSI har Norges beste aktivitetstilbud innen friluftsliv og spenningsaktiviteter. Du blir gitt muligheter til å sprenge grenser gjennom kurs og turer innen brevandring, isklatring, dykking, elvepadling, klatring, telemark, ekstrem skiing og det meste annet innen fjellsport.

Instruktørene i OSI er topp kvalifiserte og deltageravgiftene er meget studentvennlige. OSIs målgruppe er studenter og ansatte ved UiO og høyskoler tilsluttet SiOA.

Har du noen spørsmål så nøl ikke med å ta kontakt!
Send en epost til daglig leder, eller ring OSI kontoret på 22 59 69 71.