Velkommen til OSI Judos hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside! I forbindelse med omlegging kan det være materiale som er utilgjengelig, vi beklager dette.

Velkommen til OSI Judo

#

Her kommer det noe fancy tekst

NB: Treningstider sommer (t.o.m.) uke 32 er: Mandag 18:30 - 20:00
Trening høst er: Onsdag 20:00 - 22:00, samt åpen matte på søndager
Stedet er som alltid Sal UA, Domus Athletica

Åpningstider for Domus Athletica og de andre treningsbyggene finner du her.

Hvis du er interessert i judo, eller kunne tenke deg å begynne, er du hjertelig velkommen til å overvære en trening, eller bare hoppe i det og bli med! Vi har noen utlånsdrakter liggende, men kan selvfølgelig ikke garantere 100% riktig størrelse.

For nybegynnere kan det være lurt å ha kikket på disse sidene før du kommer.

Du kan også kontakte oss per epost eller telefon. Vel møtt!

Lyst til å bli med?

Vi praktiserer rullerende opptak av elever, men begynner som regel "nybegynnerkurs" den siste uken i august og januar.

Det vil sannsynligvis også bli avholdt et helgekurs, mer informasjon om dette kommer senere.

Uansett om du aldri har trent judo før, kommer rett fra en annen klubb, eller bare er litt rusten, er det bare å komme innom!

Litt om OSI Judo

OSI Judo er en liten gruppe studenter som trener judo. Vi trener vanligvis 2 ganger i uka i kampsportsalen i kjelleren på Domus Athletica.
Nye medlemmer er velkomne hele året, så alle interesserte oppfordres til å ta kontakt. Judogruppa er en relativt fersk del av Oslostudentenes idrettsklubb med en foreløpig liten medlemsbase, noe som gjør det enkelt å bli kjent med andre medlemmer og finne seg til rette i gruppa. Det er et godt samhold i gruppa, både sportslig og sosialt.
OSI Judo deltar for tiden ikke i noen turneringer eller konkuranser, og trener kun delvis rettet mot graderinger. Treninger er dermed mer fokusert på morro, der man øver på det man vil. Vi trener for eksempel mer bakketeknikk her enn i mange andre judoklubber som fokuserer på konkuranseaspektet. Det er derimot en sunn konkurranse innad i gruppa som kommer til syne under sparring - den beste måten å trene judo på er tross alt å utøve judo.
Kim Robin Holm (2008)