OSI KARATE
English

Informasjon
Om OSI Karate
Om Shito-Ryu
Om Kofukan
Opplegg
Dojo etikette
Treningstider
Priser
Styret og komiteer
Instruktører

Brosjyren
Medlemspakken
Pensum
Terminologi
Bildegalleri
Butikk
Lenker

Siste Nytt
Møtereferater

Kalender
Blogg
Facebook
Wikipedia

Om OSI KarateOSI's karategruppe trener Shito-Ryu, en tradisjonell stilart med elementer fra både Shuri-Te, Naha-Te og Tomari-Te. Shito-Ryu er den tredje største stilarten innenfor karate. Shito-Ryu har mange stilarter, så stilartens fulle navn er Tani-ha Shito-Ryu. Dette står for Tanis sekt av Shitoskolen.

Vi er en av de største kampsportgruppene innen OSI. Ca. 30% av medlemmene er jenter. Klubben drives av og for studenter, og blant oss er alt fra mosjonister til aktive konkurranseutøvere.

En viktig del av gruppa er det sosiale. Vi har egen festkomite, som i løpet av semesteret arrangeres nybegynnerfest, hyttetur, graderingsfest osv. Det hender også at vi tar en pub-tur for å slukke tørsten etter kveldstreningen, eller en felles frokost etter morgentreningen.

Husk derfor på å sjekke en av våre informasjonskanaler innimellom: De viktigste beskjedene kommer via mailinglisten, men vi anbefaler også å følge med på 'Siste nytt'-siden og kalenderfunksjonen, som finnes i menyen til venstre. Dessuten har vi en uformell blogg som er åpen for alle våre medlemmer, og vi er selvfølgelig på Facebook, så du skal være helt sikker på å ikke gå glipp av noe.

Vi holder til i SAL 5 i Idrettsbygget på Blindern. I tillegg har vi også noen treninger på Domus Athletica.

Grafikken på denne siden er laget av Eivind Schjelle ved valkyrion.com