HVEM ER VI:

Er OSI langrenn noe for deg?

OSI langrenn er en klubb for studenter og tidligere studenter ved alle Oslos læresteder, samt ansatte ved Universitetet og SIO som ønsker å trene langrenn sammen med likesinnede. Nivået spenner vidt, og både satsende skiløpere, tidligere skiløpere, og skiglade studenter som vil teste ut en ny idrett, finner seg til rette i klubben.

Aktivitetene i gruppa omfatter et bredt treningstilbud av fellestreninger og samlinger, men som studentklubb legger vi også stor vekt på det sosiale.

Treningstidene kan skifte noe, se treninger, følg med på mail, eller ta kontakt med styret Vi trener både skøyting og klassisk om vinteren, og holder formen med rulleski, løping med staver, styrke og langturer i barmarkssesongen.

Av samlinger på snø er særlig juleskisamlinga og sommerskisamlinga på fjellet populære. I tillegg er vi glade i å dra på hytteturer til verdens fineste hytte: KSI-hytta, som en av OSI sine to hytter. Der har vi både skisamlinger og barmarksamlinger. I tillegg dukker det gjerne opp sammenkomster og fester av ymse slag. Mange av klubbens medlemmer trener også med friidretts-, orienterings-, eller sykkelgruppa, og vi samarbeider gjerne på tvers av gruppene, blant annet med felles treningssamlinger. Av andre sosiale aktiviteter bør det nevnes at vi gjerne stiller med lag på stafetter som KM, NM, og Holmenkollstafetten, og ellers ønsker vi naturligvis at flest mulig OSIere skal stille opp i skirenn og turskirenn! Vi reiser gjerne samlet til renn, og blant annet har vi felles busstur til Birkebeineren, som er vinterens store mål for mange i gruppa. 

Innmelding og betaling av medlemskontigent skjer på OSIs hovedside, osi.uio.no. Prøv deg gjerne på noen treninger før du bestemmer deg for om du vil bli medlem eller ikke! Som medlem er det viktig å stå på skigruppas e-postliste. Slik holder man seg løpende orientert om nye og spennende aktiviteter i gruppa, men det er også der man mottar siste og livsviktige info om gamle og spennende aktiviteter. Meld deg på lista ved å klikke på Innmelding/Epostliste i menyen til venstre! Om du fortsatt er i tvil om du OSI langrenn er noe for deg, er det bare å sende en mail med spørsmål, eller du kan enkelt og greit bare møte opp på trening for å finne ut at det var enda gjevere enn du hadde trodd!
 
leder OSI Langrenn