Side 1 av 2

1. div 06/07

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 09:12
steinar
På tide å våkne Jonas. Hva tenker du om mosjøenturen?

Ser at en luring har skrevet:

"God tur til Mosjøen neste sesong! Flybilletter fra 3200.- er nå å oppdrive hos Widerøe. Hilsen fra nord " i kalenderen vår.

Skal vi ikke starte opp litt krig?

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 09:42
Gjest
Ja, jeg kan jo lage litt helvete hvis det er morsomt...hehe.

Det finnes jo noen få alternativer til denne Mosjøenturen. En mulighet er vel å gi walk-over, noe som koster en aldri så liten bot. Boten spares imidlertidig raskt inn i sparte reiseutgifter. Mosjøen, der de lever oppe i sin lille isolerte verden, tror sikkert at OSI som klubb betaler reisen vår. Det stemmer jo dessverre ikke, og jeg vet ikke om så altfor mange på laget som er interessert i å bruke over 3000 på en tur.

Forøvrig håper jeg kampoppsettet blir satt opp slik at Mosjøen må spille fem bortekamper på østlandet fordelt over fem helger. Da er de konkurs midtveis i sesongen, og vår walk-over vil bli strøket.

Hvis Mosjøen ikke forsterker laget foran neste sesong vil de jo uansett slite kraftig i 1.div, og da kan jo en del walk-over seire hjelpe på.

Sett at vi drar til Mosjøen synes jeg at vi skal dra mannsterke, og gi de ordentlig juling.

Men for å være LITT seriøs: En ganske god løsning ville vel vært følgende: Vi drar til Mosjøen hele jævla gjengen, spiller BÅDE hjemme- og bortekampen mot de der oppe (helst begge kamper lørdag, så vi kan drikke på kvelden), også deler vi reiseutgiftene med Mosjøen som da slipper å komme til Domus.

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 09:44
Gjest
Og det var selvsagt meg, Jonas, som skrev dette.

Og en ting til: Hvis de slipper å dra til Domus kan vi putte pengene vi sparer på å reservere bane i vår reisekasse.

Hvorfor så sinna?

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 10:44
Ã…sgardhilsen
Hei. Ser at det ble dere som fikk turen til Mosjøen i år. Personlig synes jeg dere skal være glad for turen dit og opplevelsen av at det kommer folk å ser på kamp. Mosjøen er kjent for gode arrangementer og mye folk på kampene.

Jeg skjønner at det er dyrt å reise dit, men tenk muligheten med Norwegian til Trondheim og bil fra flyplassen. Dere får tilbud om bil fra fredag til mandag for 800,- inkl fri km. Da blir det ikke så galt allikevel. Om noen føler sterkt for festen er det jo mulighet for å ta den både i Mosjøen og Trondheim.

Lykke til!

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 11:05
trond
Det var et fornuftig forslag :) Jeg er sikker på at vi skal få til en billig reise uansett, og dessuten er det jo ikke ofte man reiser til såpass avsidesliggende steder i Norge for å spille volleyball et sted hvor hele bygda møter opp for å se byfolket banke driten ut av de lokale heltene! :twisted: Hvor lang tid vil det ta å kjøre fra Oslo til Mosjøen? Kanskje vi til og med kan kjøre helt opp? Var jo en stor suksess da vi kjørte til Bergen og Sogndal i forfjor, det var ihvertfall ikke kjedelig...

PS. Vi er ikke sinna, noen av oss er bare krasse. Jeg er visstnok snill.

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 11:16
steinar
Jeg liker å se at noen tar dette alvorlig....

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 12:46
Jonas
Fin den der med billeie foreslått av Åsgårdkameraten.

Men Trond, du som er ute og vandrer så mye i Norges natur, har du sett på kartet eller?!!? Kjøre helt til Mosjøen? Da henger jeg meg heller i en lyktestolpe. Det tar 14 timer eller noe i den duren med tog, og sikkert noe lignende med bil.

800 i billeie er jo bare et par hundre per mann, og da er jo skaden redusert kraftig.

Og angående dette med moro å spille foran folk osv. Ja, det er helt riktig at det moro, har spilt bortekamp i Mosjøen tidligere når de var i eliteserien. Latterlig tamt publikum den gangen, og det er det sikkert fortsatt. Men så lenge det ikke er linjemenn med en meter i +/- som i gode gamle Brøstadbotn, eller de helvetes kubjellene man hadde i Dristug er jeg happy.

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 13:08
trond
Da er jo diskusjonen om kjøring fra Oslo lagt død... har bare et verdenskart fra national geographic her, og der er Mosjøen merkelig nok ikke med. Jeg aner ikke hvor pokker Mosjøen er, bortsett fra at det er i Trøndelag eller noe i den dur...

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 13:20
Jonas
hehehe...jeg vet ikke hvor det er jeg heller. Husker bare at vi ble flydd inn et eller annet sted, mellomlandet på noen andre steder hvor jeg ikke så noen hus eller lignende.

Men jeg vet det ligger i Nordland da.

Grei tur med bil

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 13:21
Asgardhilsen
Fra Trondheim til Mosjøen er det 40 mil. Ca 5,5 timer kjøring, alt etter hvor gira folk er på å leke Petter Solberg. E6 tar deg hele veien fra Trondheim.

Kjetil

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 13:52
Gjest
Hvis dere trenger hjelp til å planlegge bilturen til Mosjøen - så er det bare å si ifra! Jeg har lang og god erfaring med det! :)
-Cecilia

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 15:10
Jonas
Tror vi løser denne internt..... :P

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 15:24
Cindy
Må sei eg e mektig imponert øve tidlig planlegging her!

Burde holde kjeft, men klarer ikke...

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 16:07
Marte
Jeg er ikke enig i det Jonas lirer utav seg særlig ofte, ikke denne gangen heller. At publikumet skulle være tamt i Mosjøen er rett og slett ikke sant. Hvis det var under gjennomsnittet livlig i hallen den gangen, kan det ha vært fordi Jonas og co ble slått så grundig at det ble en gørr kjedelig kamp? Selv om jeg ikke har vært i Kippermoen idrettshall på flere år, vedder jeg på at stemningen der til vinteren er 100 ganger bedre en det som noengang har forkommet på en OSI-kamp, eller noen annen volleballkamp jeg har vært på her i denne urbane, siviliserte del av verden.

God tur sier jeg også, til Mosjøen et eller annet sted i Trøndelag...

Marte

PS: Når det gjelder tidlig planlegging henger jeg meg på, hvis det passer å legge hjemturen til når OSI skal spille der er det ingen tvil om at jeg skal oppover!! Ellers kunne jeg sikkert hjulpet til med å skaffe eventuell privat overnatting, hvis noen klarer å spørre pent.

InnleggSkrevet: 28 Apr 2006, 18:25
Jonas
Hæ?!?! Er du ikke alltid enig med meg? Og jeg som alltid gjør mitt beste for å være seriøs...aiaiai...

Tja...husker ikke helt om vi vant eller tapte den kampen, bare at jeg var 17 år og ikke var i nærheten av å komme på banen, noe som i hvert fall ville sørget for tap.