Side 1 av 1

music!

InnleggSkrevet: 12 Okt 2005, 15:13
tullerusk
Jeg hadde bare trent såååå mye bedre med noe bra musikk!! noen som føler med meg eller? kan ikke tenke meg hvor mye bedre smashen hadden blitt med Kelis- caught out there i bakgrunn!!! :lol:

Det er musikkanlegg i Blindernhallen

InnleggSkrevet: 12 Okt 2005, 15:33
trond
Det er musikkanlegg i Blindernhallen.. bare å ta med musikk og kjøre i gang :)

InnleggSkrevet: 12 Okt 2005, 17:03
tullerusk
oi.. det hørtes spennende ut.. cd da eller mp3? woho! nå blir jo volleyballetreningene enda bedre!

InnleggSkrevet: 12 Okt 2005, 18:19
Jonas
Kelis på det sprakete anlegget i blindernhallen er en ufattelig dårlig kombinasjon spør du meg.....men dere kan jo teste ut dette under Bayer-Cup regner jeg med. Rammstein hørtes ut som noe hentet fra Titten-Tei i fjor......

JONAS!!!!!

InnleggSkrevet: 13 Okt 2005, 13:17
Møkkamann
IKKE SNAKK FØR DU VET HVA DU SNAKKER OM! DET HAR KOMMET NYE HØYTALERE!!!!!!!!!

ER IKKE HELT FOR DEN MUSIKKGREIA PÃ… VANLIGE TRENINGER, MEN GREIT PÃ… BAYER-CUP.

InnleggSkrevet: 13 Okt 2005, 17:26
tullerusk
men jeg får jo ikke kommi på Bayercupn, og jeg vil oppleve musikk på en eller annen trening assa!! så da får vi heller krangle om det!! :twisted:

YES!!!

InnleggSkrevet: 13 Okt 2005, 23:21
Møkkamann
Nå begynner det å nærme seg action. Let's fight! Kom igjen. Du og jeg. Ikke skjul deg bak et gjestenavn, men kom ut med hvem du er.....Jeg skal notere meg alle som er på bayercupen og så betyr det at jeg er et steg nærmere å finne ut hvem du er. Du må jo skjønne at det ikke funker å spille listepop eller annet sippe-jentemusikk når man skal trene og slå ballen hardt. OSI volleyball er ikke noe vanlig syklubb. Vil du høre listepop kan du se på topp 20 på NRK. Det er over mitt lik at det spilles Usher i den hallen mens jeg trener......

InnleggSkrevet: 14 Okt 2005, 03:26
Jonas
Hei Møkkamann! Litt kjipt å ikke si hvem du er (selv om det ikke er noen stor hemmelighet...hehe), og så si at tullerusk ikke kan skjule seg bak et navn. Jeg er forøvrig helt enig i møkkamann sine konklusjoner her, og legger meg gjerne i grava før Usher og Kelis spilles på det, visstnok, flunkende flotte anlegget i blindernhallen.

Har forøvrig noe skikkelig rå Mexicansk Reaggaton Musikk som jeg tror passer fint...hehe.

InnleggSkrevet: 15 Okt 2005, 20:54
tullerusk
HÆ! der bomma du visst gaaaanske bra, for jeg fikk nemlig anledning til å komme alikevel! ( på fredag).. dessuten er ikke kelis - caugh't out there no rævva listepop! du vet virkelig ikke noe om min musikksmak.. oh, and let me guess.. du tror du er så ufattelig kul fordi du digger musikk INGEN hører på!!! PØH! :P

InnleggSkrevet: 16 Okt 2005, 03:29
Jonas
Oj, personangrep! Kan avvise at jeg synes jeg selv er dritkul, men en ganske alright fyr vil jeg hevde å være. I tillegg kan jeg nevne at jeg ikke digger musikk ingen i Norge hører på, derimot blir jeg tvangutsatt for nevnte musikk stort sett hver dag.

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 08:11
en kanin
HEI! Nå må tullerusk skjønne en enkel ting. Om du vil høre på Kelis og annen lusen listepop er ikke volleyball idretten for deg, da må du gå på spinning eller noe annet tull på Elixia. Jeg er helt sikker på at du ikke vil høre på annet enn den musikken du selv velger så om noen skulle sette på noe syk satanrok eller noe hadde du begynt å pipe og sutre. Derfor er ikke noe vits å drive å argumentere for musikk til trening, for med mindre du får høre på akkurat det du vil så er det ikke noe stas.

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 09:42
tjena tjejen
hei du.. "kanin".. har tullerusk noen gang sagt at listepop er hans/hennes greie?? og har han/hun noen gang sagt at det bare må bli spilt musikk han/henne liker? nå synes jeg vi skal slutte å rakke ned på stakkars tullerusk her! han/henne kom bare med et uskyldig forslag til å spille musikk på trening!

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 09:44
tullerusk
vet du hva.. jeg er skikkelig lei meg nå... skal aldri mer komme med forslag som kan gjøre treningen bedre/hardere/kulere! tror rett og slett jeg slutter på OSI, og begynner å trene på et lag der alle har noe de skulle sagt!

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 09:57
OSIer
Hva er det som skjer her egentlig? Jeg skal ikke nekte for at jeg ikke er noe fan av musikk på trening, men dette handler ikke om å hakke på noen. Dette er bare litt amper diskutering. Det er overhodet ikke farlig og det er jo ingen som vet hvem tullerusk er. Jonas kjører jo på med eget navn her og jeg tviler på at han helt seriøst prøver å gjøre seg selv til et hatobjekt over en sånn greie som dette her.