Side 1 av 55

Quiz - en hyggelig tråd

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 10:13
?
En hyggelig tråd på OSIs forum. Leken er enkel. Jeg stiller et spørsmål og den som svarer rett først får stille neste spørsmål.

Spørsmålet: Hvilken historie om Donald, skrevet og tegnet av Carl Barks, skapte en stor debatt i Norge etter at den norske oversettelsen ble utgitt og hva gikk debatten ut på?

donald - quiz

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 12:11
gjest
" Mal meg gul, og send meg hjem til jul" ???? :roll:

Feil

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 12:13
?
Feil

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 12:41
Helle
Er ikke det Eggmysteriet? Firkantfolket snakket dialekt eller noe...

PS: hva med å drite i å poste anonymt??

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 12:55
steinar
Svaret er riktig og du kan kjøre neste spm Helle. Det var jeg som startet dette, men orket ikke logge inn da jeg skrev det. Så mye mas.

Chewbacca defence

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 13:57
Helle
Chewbacca defence er ett uttrykk som ble brukt for første gang i en southpark episode og står for en forsvarsstrategi bestående av å forvirre
tilhørere med nonsense til de sier seg enig i dine argumenter (eks. Johnnie Cochran's avsluttende innlegg i rettsaken mot O.S simpson..). Uttrykket
brukes som oftes om argumentasjoner uten logisk sammenheng. Lignende strategi ble forøvrig brukt her om dagen i Nokas-saken (ref. Erling Havnås ang. sitt eget DNA på våpen og finnlandshetter brukt under ranet..). Navnet chewbacca defence kommer fra at Johnnie Cochran i denne episoden bruker argumentet "Ladies and gentlemen this is Chewbacca. Chewbacca is a Wookiee from the planet Kashyyyk, but Chewbacca lives on the planet Endor. Now, think about that. THAT DOES NOT MAKE SENSE! " mens han peker på ett bilde av Chewbacca. Hvem drepte Kenny i denne episoden og hvordan?

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 17:38
Jonas
Syke for et spørsmål a Helle. Jeg har sett mye SP, men dette var vanskelig. Kan jeg tippe på at det var O.J selv?

InnleggSkrevet: 17 Okt 2005, 17:52
Helle
Sorry, var ikke han nei..

InnleggSkrevet: 18 Okt 2005, 00:06
Jonas
Ettersom ingen andre prøver tar jeg meg friheten av å svare en gang til. Svaret er Ozzy Ozbourne. Mener å vite at dette skjedde i den 2.sesongen i SP's historie, og at drapsmetoden var avbiting av Kenny's hode.

Ettersom det er midt på natta gidder jeg ikke vente på at du sier det er riktig. Derfor sender jeg av gårde neste spørsmål:

Spørsmålet er som følger: Gjennom tidene har det spilt to spanske spillere i den øverste divisjonen i norsk herrefotball.

Nevn en av de, og hvilken klubb spilte han for?

InnleggSkrevet: 18 Okt 2005, 14:23
Gjest
Den ene spanjolen som har spilt i norsk herrefotballs toppserie heter Jose Maria et-eller-annet, bedre kjent som "Flaco". Han spilte for Molde FK midt på 90-tallet

Anders

InnleggSkrevet: 18 Okt 2005, 17:06
Gjest
Anders, bare en liten digresjon til svaret ditt..... Det er den samme Flaco som etter endt karriere i MFK, var kongen på 2.div laget Træff. Spillende trener og greier. Ikke verst av en langhåra spanjol. Han diller vel fortsatt rundt i Molde, eller?

Linn Eva

InnleggSkrevet: 18 Okt 2005, 17:38
Jonas
Svaret er aldeles korrekt Anders! Spør gjerne det neste spørsmålet, og registrer deg gjerne også. Du og Linn Eva, hva med å registrere??

neste spøsmål

InnleggSkrevet: 19 Okt 2005, 14:10
Gjest
Linn Eva har selvfølgelig helt rett. Det er HAN Flaco jeg mener. Har er trener for et eller annet lag i distrikts norge nå.

Vel, neste spørsmål:
Hvor mange gram sjokoladepulver (nettovekt) er det i Toros "rett i koppen" sjokolade drikk. Jeg snakker naturligvis om økonomipakken. Lykke til!

Anders

InnleggSkrevet: 19 Okt 2005, 17:59
steinar
Vet ikke hvor mange som er med på dette spillet, men det funker i det minste. Det har dukket opp flere folk og det er hyggelig. Tullerusk, hva med å ta turen innom her?

InnleggSkrevet: 19 Okt 2005, 18:44
Tullerusk
hello!

har ein liten nøtt her...

du er på vei til en venn, men så kommer du til et kryss..Den ene veien ligger huset til vennen din, den andre veien ligger et stup. I krysset er det en bensinstasjon der det jobber to tvillinger. Den eneste forskjellen på tvillingene er at den ene juger hele tiden, imens den andre alltid er ærlig, og du har ikke peiling på hvem som er hvem. Du får kun stille ett spørsmål om hvilke vei som er riktig. Hvilket spørsmål må du stille for at du helt sikkert kan vite hvilke vei som er riktig?

:idea:

lykke til!