Side 1 av 1

Sutring

InnleggSkrevet: 26 Okt 2005, 12:23
Meg
Bare å sutre i vei folkens. Det virker som det er det dere er best på.

Pøh!

InnleggSkrevet: 26 Okt 2005, 12:47
trond
For tiden er vi jo best på Quiz...

BTW, Lier har trukket Randaberg i NM, og skal ha hjemmekamp. Hvem blir med og heier på Randaberg i Lierhallen? :twisted:

InnleggSkrevet: 26 Okt 2005, 13:01
steinar
Jeg er ikke sikker på om jeg har lyst til å reise til Lier. Det er ikke så gøy. Jeg kan benytte anledingen til å ønske Lier alt uhell og ulykke i deres videre ferd som et elitelag som overhodet ikke vet hva de driver med. Bare flaks forhindret et stakkarslig tap for OSI.

Vil også spørre leggeren på Lier, som gjorde et strålende forsøk på å få meg til å innrømme en touch selv om jeg var omtrent 4 meter unna ballen, om hvorfor han ikke gjorde som han lovte og fikk meg til å innrømme touchen etter kampen? Var du for feig, viste du at du tok feil eller var det bare skuffelsen over å nesten ha tapt for bunnlaget i 1. divisjon som var grunnen til det?

InnleggSkrevet: 26 Okt 2005, 20:30
Jonas
Skjønte jeg ikke mye. Hvordan kom denne tråden inn på Lier. Vet man at personen som startet tråden er fra Lier. Jaja, uansett...da regner vi det som god fisk! Orker dessverre ikke å slenge dritt om Lier akkurat nå. Jeg synes de er ganske morsomme. Tegneserielag har vel aldri vært mer treffende enn i dette tilfellet. Ufattelig morsomme karikaturer kunne blitt laget av de fleste spillerne deres. Men så lenge Lier faktisk rykket opp synes jeg at dette sier ENDA mer om hvor hobbybasert norsk volleyball er. Men det er jo nettopp dette som er moro: Masse folk som er store i kjeften uten å faktisk kunne stå for en dritt av det....hehe....og deriblant oss. Lenge leve norsk volleyball!