Referat fra styremøte 24.01.2006

SSIA

Referat fra styremøte 24.01.2006

Innlegg Karin » 25 Jan 2006, 11:07

Fremmøtte: Terje, Rasmus, Elin, Anne Brit, Trond, Herdis, Cecilia, Karin

Referent: Karin

1. Valg av en ekstra dugnadsansvarlig, så Cindy kan tre av etter å ha lært opp de nye. Anne Brit har allerede begynt arbeidet, og Elin blir valgt til å dele ansvaret med henne. De får lov til å spørre Cindy om alt de lurer på.

2. Valg av sportslig leder. Cindy blir valgt til dette vervet. Det innebærer hovedsakelig ansvar for å skaffe trenere til lagene.

3. Materialforvalter. Cecilia fortsetter som materialforvalter. Hedda må ta ansvar for å lære henne opp, men ikke gjøre Cecilias oppgaver. I vervet ligger det å ha oversikt over eget utstyr (baller, drakter, flagg, skjemaer), holde litt bedre kustus på ballansvarlige på alle lag og rapportere feil og mangler på utstyr som tilhører Blindern og Domus. Under diskusjonen over materialforvalterens oppgaver, kommer det forslag om å kreve inn penger for tapt drakt fra lagene. Dette er det enighet om. :idea: Det er ellers opp til hvert enkelt lag om draktansvarlig skal ha alle draktene mellom kampene eller om enkeltspillere har drakten sin en hel sesong.

4. Festansvarlig. Herdis blir valgt som festansvarlig. Hun har ansvaret for at det blir arrangert hyttetur, Bayer-cup og julebord, og ellers være festlig og sosial. :wink:

5. Bayer-cup: Dato blir satt til 10. februar med forbehold om endring hvis det ikke passer for mange lag.

6. Styret har fått en henvendelse fra Ola Otterdal, leder i Oslo Sandvolleyballklubb, om å overta klubben. Vi starter på denne diskusjonen, det kommer frem gode argumenter for og imot, men vi legger det på is til senere.

7. Vi tar opp igjen disksjonen om muligheten for å starte opp D6 og H4. Følgende er hentet fra referatet fra årsmøtet: "Vi trenger å sette ned en arbeidsgruppe som kan samarbeide med de andre ballgruppene om å få en mest mulig rettferdig fordeling av halltiden. Er det f.eks. nødvendig at slike grupper som boksing tar opp tid i blindernhallen da de har egne mindre saler de kan benytte? Petter kan være med på dette. Cindy kan være med etterhvert som hun får mindre dugnadsansvar. Sjekker i tillegg om Trond kan tenke seg å stille opp." I dag sier også Terje at han kan være med på dette. (Tror forresten ingen har spurt Trond...) Dette arbeidet må starte nå hvis vi skal ha noe håp om en forbedring til høsten.
Karin
Banens beste
Banens beste
 
Innlegg: 95
Registrert: 16 Aug 2004, 08:44

Gå til Referater fra styremøter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron