Styremøte 30.01.07

SSIA

Styremøte 30.01.07

Innlegg Cindy » 31 Jan 2007, 01:36

Tilstede: Hedda, Jon, Eira, Trond, Ingvild, Elin, Vilde, Marte H. (elitestyret) og Cindy


1) SM
Cecilia har sendt ut info om dette og det er omtalt på forumet. Styret har videre ikke noe med dette å gjøre med mindre det blir trangt om plassen slik at vi bare får delta med et lag av hvert kjønn og vi evt må arrangere et uttak.

2) Bayercup
Bayercup blir 9.feb og vi har fått låne hallen som fekting bruker. Hvis D1 vil ha trening bruker de hallen sin kl.17-19 og blir med på cupen etterpå.

Anngående hytteturen tar Cindy kontakt med Bård for å finne ut om det går an å bytte helg siden det er rankingturnering for både 2. og 3.divisjon 17.-18.mars.

3) Økonomi
Vi er som det ser ut per i dag er vi 2500 kr i minus. Vi har ikke fått 25000 kr for cupfinalen enda og får ca 15000 kr for startpakkedugnaden som vi holder påp med nå. Endel større utgifter for rankingturneringer, H1s Tromsøkamp og dommerutgifter fr D1 kommer inn nå. Elin finner ut når vi får penger fra NVBF slik at disse havner på rett sted.

6) Saker til årsmøte i OSI sentralt.
Vi ønsker å fremme en sak om at regelen om at gruppene kun kan sitte med et overskudd på 10000 kr over nyttår, hvis ikke de får innvilget søknad om et større beløp, bør endres. Hvertfall bør dette gjelde grupper med stor omsetning.

7)Eventuelt
-Helle legger inn turneringer og kamper slik at de kommer opp i det aktuelle lagets kalender og på fellskalenderen.
-Eirik må, p.g.a studier/forskning, slutte som festgeneral så vi trenger å finne en erstatter. Vilde spør Terje om å sette i gang førstkommende Bayercup og hun ordner pizza.

8.) Eliteklubblisensen
Eliteklubblisensen krever 10 lag. Styret stemmer og det blir enstemmig vedtatt å droppe veteranlaget og starte et h4 til høsten. Om vi beholder nybegynnerlaget eller ikke vurderer vi når vi vet hvor mye treningstid vi får.

De utgiftene som vil øke for klubben i forbindelse med dette er økte utgifter i helleie litt avhengig av hvordan serien blir spilt og dommerutgiftene vil omtrent dobles fra i år. Det er uvisst hvor mye det kommer til å koste klubben å sende folk på trenerkursene og dommerkursene som kreves.
Skal klubben eller spilerne betale de to turneringene som nå kreves?
Daglig leder og arrangementsansvarlig må også sendes på kurs/seminar som klubben må betale for.

Om D1 har nok spillere som er villig til å reise til å betale for de bortekampene dette innebærer må D1 selv vurdere. Som klubb bør vi prøve å samhandle med andre klkubber for å finne ut hva de mener/gjør.

Vi har planlagt et til styremøte før fristen for å søke eliteklubblisens går ut og må diskutere dette videre da.

-Cindy
Cindy
Proff
Proff
 
Innlegg: 101
Registrert: 30 Aug 2005, 23:21

Gå til Referater fra styremøter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron