H1 vs Spirit (2-3): Flaut (og) fortjent

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 vs Spirit (2-3): Flaut (og) fortjent

Innlegg Sindre » 20 Nov 2005, 17:39

OSI hamler enkelt opp med Spirit på en hvilken som helst dag. Bortsett fra mandag 17. november (http://www.osi.uio.no/volleyball/forum/viewtopic.php?t=66) og i dag.

- Vi tapte fortjent, sa diagonal Nils Ivar Nes etter kampslutt.
- Bæsjkamp, tilføyde kant Anders Sandvik.
Begge hadde rett. OSI-skuta gikk kollektivt ned med kaptein og alle spillerne. Verken enkeltspillere eller noen av spillets tekniske komponenter kan stilles som syndebukker for hjemmetapet. Mot Spirit manglet vinnerånden. Selv om stemmene ropte om innsats og tenning, ville ikke kroppene lystre. I stedet ble det reservert som igjen ga mange personlige feil og småfeige løsninger i serve og angrep. Fiaskoen i tre av fem forsøk skyltes det bak øynene.

Falkeblikket til dommeren fikk også markert seg. På et knippe avgjørelser var kampføreren den eneste i hallen som så hva som ”egentlig” skjedde. To eksempler både andre- og linjedommer ”overså” var at undertegnedes beste smash for dagen i første settet faktisk var utenfor antennen og at en av de vinrødkledde var i nettet et par poeng før kampslutt (uten at han ville fortelle hvem det var).

Men i dag nytter deg ikke med bortforklaringer. Spirit spilte på erfaring, og var jevnt over helt ok. De tok i mot, la og dippa eller slo inn enkle baller på et søndagsåpent hjemmeforsvar. OSIs kamper i høst underbygger stemplet som et jo-jo lag: Tap mot Kolbotn, seier mot Froland, tap mot Spirit, nesten-seier og veldig bra mot Lier, seier mot NTNUI, braktap mot Åsheim, årsbeste og seier mot Koll, og så nytt tap i dag. Kampen i dag var også mye opp og ned; middels førstesett, dårlig andre, middels tredje, bra fjerde, dårlig siste.

OSI – Spirit Lørenskog: 2-3 (25-20, 20-25, 23-25, 25-17, 11-15)
Terningkast: ut vinduet (og like til Lørenskog).
Publikum: 4-5 stk.
Sist endret av Sindre den 30 Nov 2005, 02:00, endret 2 ganger.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg Jonas » 20 Nov 2005, 22:01

:evil:
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

Innlegg trond » 21 Nov 2005, 20:22

Enig med Jonas. For øvrig er det vanskelig å si hva som egentlig gikk galt, men jeg har en teori. Vi hadde høye forventninger til denne kampen, bortetapet skulle hevnes osv. Så butter det litt imot i begynnelsen, og vi blir usikre. Greit nok, men vi klarer aldri spille oss ut av usikkerheten. Vi blir for feige. For enkle server, for korte legg og for svake angrep. Vi tør ikke prestere hva vi kan.

Jeg vet ikke helt hva vi må gjøre for å bøte på dette, men tipper at høy intensitet på trening og mye spill (forhåpentligvis blir vi mange nok) og/eller treningskamper kan hjelpe.

I fjor var vi som regel flere på trening enn vi har vært hittil i år. Da spilte vi mye, kom tidligere i form og var sannsynligvis generelt sikrere på oss selv og på hverandre.
-trond
Only Chuck Norris can devide by zero.
trond
Proff
Proff
 
Innlegg: 140
Registrert: 03 Aug 2004, 15:57
Bosted: VÃ¥lerenga

Innlegg steinar » 21 Nov 2005, 21:26

Det er faktisk helt rett det Trond sier. I fjor fikk vi spilt mye mer på trening. Snakket med Jon om dette i dag og vi tror det kan ha mye med treningene å gjøre. Det er ikke trenerteamets feil at det ikke er nok folk på trening og at vi dermed må kjøre en del alternative opplegg, men nå er det på tide at folk begynner å komme på trening.

Hadde kanskje vært greit om Gunnar også dukket opp på treningene fremover om han skal spille legger i Lier.
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23

Innlegg NN » 22 Nov 2005, 00:46

Er helt enig i at folk bør være flinkere til å komme på trening (og følger opp oppfordringa med å bli borte i morra selv :roll: )

Men litt færre på trening og dermed litt mindre spill 6 mot 6 er en dårlig unnskyldning for prestasjonen på søndag. Vi faller ned til et nivå som rett og slett er flaut dårlig når ting ikke går på skinner. Dette ligger ingen annen plass enn i pannebrasken på den enkelte. Vi står i kø for å gjøre katastrofale handlinger på viktige baller...

Det er så enkelt at vi må ha lyst til å prestere. Vi må ville vinne kampen og hver eneste ball! Jeg tror vi i kamper som mot Spirit ikke føler at vi trenger å prestere og derfor heller ikke greier å gå til kampen med rette innstilling. Desverre er det slik at selv om det knapt er morro å slå Spirit er det mye verre å tape mot dem. Vi skylder oss selv og alle lagkamerater å gire oss opp også til slike kamper!

Nils - med frustrasjoner og vond rygg
NN
Ung og lovende
Ung og lovende
 
Innlegg: 11
Registrert: 05 Okt 2004, 11:47

Innlegg Jonas » 22 Nov 2005, 02:45

Hver gang er det snakk om at man blir redd for å gjøre feil osv. Smell nå bare til den helvetes ballen da, den gjør resten av jobben selv. Spirit har vel ikke akkurat en grande blokk.

Men nå blir det kanskje litt mer futt i vårsesongen. Den var tam forrige sesong. :)
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron