D4 Nytt

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

D4 Nytt

Innlegg Cecilia » 23 Nov 2005, 12:44

Jeg har fått flere hendvendelser fra fansen til D4 om hvordan det gikk med dette semi-elite laget på ranking turneringa i helga. Så her kommer 'ferske' nyheter:
D4 spilte til tider veldig bra, og til tider farlig dårlig...! Vi vant ett sett mot Bislett, men tapte stort sett alt annet. Vi møtte D3 til kamp og excitement was in the air! D3 var sykt nervøse, men vant første sett. Andre sett derimot, var D4 i godt humør og ledet stort med strålende forsvarspill, men ble alt for nervøse når det stod om de to siste poengene, og tapte desverre 27-25 (eller no' lignende...)
MEN - D4 vant faktisk sin første kamp denne sesongen, mot Jøtul, og kom derfor ikke på siste plass! Det hører også med til historien at D4 vant fordi Jøtul var feige og trakk seg. De kom inn på banen, så D4 varme opp med sinnsyke server og smasher som gikk hardt og bratt - og så forsvant de. Jippi!
D4 mangler litt guts innimellom, men klarer seg bedre i forsvar enn noen gang. Vi må jobbe med blokkforsvar og killer-angrep. Men ellers - SUPERB! Rebecka, Liz og Anne-Britt skaffet oss mange poeng med nydelige server, Hilde legger glimrings på hver ball hun får. Og folket spiller stort sett jevnt bra! Maria debuterte som midtspiller, og fortjener mye ros! TOPP!
Da gjenstår det bare å si: 9-10- OSI- Vi skal vinne, det skal svi!
C. Sbertoli

Ikke la deg deg lure...!
Cecilia
Proff
Proff
 
Innlegg: 155
Registrert: 04 Nov 2005, 11:02

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron