Dagen derpå for D1

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Dagen derpå for D1

Innlegg marievensen » 05 Des 2005, 12:49

D1 gikk på en velfortjent smell i helga, og ga Dragvoll seieren i Lier.

Lørdagen var en grei gjennomkjøring mot Skjeberg og Randaberg fra den andre avdelingen. Ingen av disse lagene klarte å gi oss motstand over tid, og vi vant komfortabelt 2-0 i begge kampene, og hele vår fyldige spillerstall ble tatt i bruk.

Søndagen ble en langt mer slitsom affære. Med julebord friskt i minne (og kropp) søndag klokka ni, var det ingen lett avgjørelse å bestemme hvem av oppleggerne (Eira eller Hedda) som var best skikket til kamp. Og det var heller ingen av de nevnte oppleggerne som meldte seg frivillig. Valget falt tilslutt på den mest erfarne dagen-derpå-spilleren, Hedda.. Og etter hvert fikk vi lurt Eira innpå, til tross for sterk angst :shock: . Kampen mot Osterøy vant vi 2-1. Vant overlegent i første sett, og fikk deng i andre sett.. I skillesettet hadde vi grei kontroll.

I semifinalen møtte vi norges volleyballfremtid (nei, vi snakker ikke om å møte oss selv i døra her..).. Topp Volley Norge.. De grusa oss stygt på nettoppvarminga. Hoppa høyere enn alle oss, og slo hardere. Men så handler det altså ikke bare om å smashe i denne sporten.. Vi klarte å holde juniorene bak oss med et par poeng i begge settene og hadde brukbar kontroll, selv om ungjentene imponerte stort. Blir spennende å se hva disse kan utrette med litt flere år på baken..

Finalen ble nok et møte mellom Dragvoll og OSI. De to antatt beste lagene i førstedivisjon. (Og nå kommer jeg snart til å slutte å skrive ordet ”antatt” foran beste). OSI har gått seirende ut av de to tidligere møtene denne sesongen, men så ble det altså som Cathrine noe uklart formulerte seg før kampen; ”Alle gode ting er tre”.. (og mente at det var vår tur til å vinne igjen..). OSI tok nok muligens litt lett på oppgaven, selv om halve laget slet med fyllenerver, og stilte ikke med maks erfarent kvinnskap fra start. Dragvoll hadde god kontroll i hele førstesettet, og ledet hele veien. OSI klarte å kapre et par poeng på rad helt på slutten, men innspurten kom for sent til å redde settet. Andresettet ble langt jevnere, og OSI ledet på et tidspunkt med 5-6 poeng, før man bestemte seg for å bruke opp tabbekvota. Det var litt sånn at alle var sikre på å vinne, men ingen gjorde noe for at så skulle skje. Med andre ord en dårlig plan. Dragvoll kunne tilslutt juble ellevilt etter en knapp seier i andresettet, og dermed sin første turneringsseier i år. Vi gratulerer.

Stor tabbekvote, suboptimale taktiske disponeringer og middels oppladning viste seg å være en dårlig kombinasjon i finalen. (Selv om dette har fungert fint i andre kamper). Mottakene var jevnt over bra hele turneringen, og Ingrid kan være fornøyd med seg selv og den nye fine liberodrakta etter helgens innsats. Vi andre kan hvertfall være fornøyde med drakta..
marievensen
Fersking
Fersking
 
Innlegg: 9
Registrert: 15 Sep 2005, 13:14

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron