Siste nytt fra D2

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Siste nytt fra D2

Innlegg Karin » 05 Des 2005, 15:53

Her følger en oppsummering av D2 siste to helger. Forrige søndag møtte vi de to antatt beste lagene i vår avdeling (bortsett fra oss selv, selvfølgelig), Askim og Bergkameratene. Etter å ha tapt første sett mot Askim, våknet hele laget, og vant andre sett solid 25-18. Tredje sett ble en ren maktdemonstrasjon, og på stillingen 22-9 til OSI, tok Askim time out. Den treffende kommentaren fra Marte L. var "Ja, det var vel på tide…" :lol: . I fjerde sett lå vi lenge under, og slet både i mottak og angrep. På stillingen 12-16 byttet vi innpå Ingvild, som hadde kommet for sent og ikke fikk starte. Det viste seg å være et perfekt trekk akkurat da, alt Ingvild tok i ble til gull, og settet endte 25-22 i OSIs favør. Bra revansje etter tap for nettopp Askim i NM-semien.

Mot BK gikk spillet opp og ned, men vi vant uten store problemer 3-0, selv om leggeren på BK er tidligere landslagslegger!

Så til helgas store begivenhet, 1. divisjonsranking i Lier. D2 møtte opp fulle av pågangsmot, men med forventning om å bli grusa av alle de gode 1. divisjonslagene. I puljespillet skulle vi møte Øksil og Tromsø, uten at noen av oss visste noe om dem på forhånd. Men under nettoppvarminga begynte vi å skjønne at vi kanskje hadde noe der å gjøre likevel, da Øksils gjennomsnittshøyde var på liberonivå, og ditto alder så ut til å være ca 17. Kampen vant vi også 2-0, uten å imponere i angrep. Før neste kamp skulle vi dømme kampen mellom Øksil og Tromsø, og her møtte Øksil lillebror, med enda lavere gjennomsnittshøyde- og alder… Øksil fikk her en velfortjent seier, og vi ble sikre på å vinne pulja, men prøvde å overbevise oss selv om at kampen måtte spilles først. Det viste seg å være bare delvis sant, og vi slapp å finne fram spensten og slagarmen på første dag av turneringa.

Lørdag kveld var det julebord, og flere av D2-spillerne var virkelig i godform. Men søndag morgen skulle det spilles kl 9, og hele ni stykker var ute i Lier da, åtte av oss i ganske god form :? . I kvartfinalen ble likevel Åsheim et nummer for store, og vi tapte fortjent, dog ikke uten å gi dem god motstand. Men vi skjønte at vi måtte hente fram noe bedre enn dagen før for å kunne hevde oss i øvre halvdel. Så møtte vi Stod, som spiller i 2. divisjon, men som likevel er mange strå hvassere enn Øksil og Tromsø. Her måtte vi spille opp mot vårt beste, men det klarte vi, og de unge jyplingene som har kamprop som er langt som et vondt år, ble trykket godt ned i støvlene. 2-0 igjen. :!:

I kampen om 5. plassen møtte vi Osterøy, leder av 1. divisjon på Vestlandet, og med opptil mange godt voksne og svært høye spillere. I denne kampen fikk vi vist at vi virkelig kan blokke når det er nødvendig (noe det sjelden er i 2. divisjon), og da også mottak og angrep satt der det skulle, ble det en morsom og jevn kamp, som vi til slutt vant 2-1. Kristina hadde sovet av seg bakrusen i pausen, Dagmar hadde stått opp og supplert gjengen, og alle gjorde en heroisk innsats.

Dette var virkelig moro, og D2 er klare for flere 1. divisjonsturneringer. Og som Cindy allerede har skrevet et annet sted på forumet; vi er klare for å søke elite, etter å ha slått tre 1. divisjonslag! 8)
Karin
Banens beste
Banens beste
 
Innlegg: 95
Registrert: 16 Aug 2004, 08:44

Siste nytt fra D2

Innlegg Gjest » 05 Des 2005, 17:44

Hei, jeg gratulerer OSI 2 med en flott 5. plass på helgens rankingturnering. Det var kjekt at dere syntes det var moro å delta, og jeg ønsker dere hjertelig velkommen til å være med på rankingturnering i Austråtthallen første helgen i februar.

For vår egen del så tabba vi oss litt ut i de innledende kampene og havna sist i pulja, og mistet dermed muligheten til å bli bedre enn nr. 13. Vi har ikke noen andre enn oss selv å skylde på. Men vi synes det var et litt merkelig og kanskje litt ujevnt(?) kampoppsett. I alle fall endte vi opp med å spille fire av seks kamper mot lag som vi allerede møter i våre ordinære seriekamper.

Jeg synes det er en uheldig ordning og mener at det tar vekk litt av meningen med rankingturneringene, nemlig at vi skal spille mot de lagene vi ikke møter i seriekamper.

Men men, vi får håpe på bedre uttelling for vår del til neste gang - vi er i alle fall sugne på revansje! Vi kan bedre enn resultatene tilsier!!

Hilsen
Oddveig fra Austrått
Gjest
 


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron