D1 helt ute på tur!

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

D1 helt ute på tur!

Innlegg MarteV » 31 Jan 2006, 01:48

For første gang i serien i år, var D1 helt ute på tur.. Denne gangen var det en langtur, både i Trondheim og i Ålesund! En liten gjeng på syv blide spillere dro først til bartebyen Trondheim. På fredag var det vår argeste motstander NTNUI Dragvoll som ventet. Ved første øyekast på de to lagene, kunne det se ut som om hjemmelaget hadde vunnet kampen på forhånd... I motsetning til vår lille saueflokk, var de en stor hønegjeng! (Og jeg som trodde det ikke var lov til å være mer enn 12 spillere totalt.. ) Men heldigvis for oss er det ikke lov til å være flere enn 6 spillere på banen... Det er jo ikke kvantiteten det kommer an på, men kvaliteten.. Synd for oss, var ikke heller det mye å skryte av! Vi har kanskje noen perioder hvor vi kanskje viser antydning til at vi er gode og klarer å hente inn en del, men det varer dessverre ikke ut settene. Forsvaret satt veldig dårlig, så det var bare for Dragvollspillerne og sende fingerslag over på andre siden av nettet for å vinne ballen. Dette var en strategi de brukte mye, men det hjalp ikke stort fordet. Kampen ender, ikke overraskende nok, 3-0 i deres favør (25-22, 25-29, 25-19).

Neste dag var vi fortsatt syv spillere, men kanskje ikke like blide... Det var Åsheim som stod for tur. Med fredagens kamp i minne, var vi kanskje litt mer aggressive, og klare for å virkelig jobbe og faktisk spille volleyball (på fredag vet jeg ikke helt hva vi spilte, eller ikke spilte som det kanskje heter!). Vi tok mottak, la ballen, smashet, blokket, servet og plukket baller.. Da går ting som regel litt greiere! Selvom vi i perioder lå under en del, klarte vi å ta igjen forspranget Åsheim hadde, og vinne settene og kampen 0-3 (20-25, 16-25, 22-25). Yess da!

Takker forresten Kjetil for god innsats som lagleder på de to kampene i Trondheim.. Det var helt supert!

På søndag bar det videre til Ålesund, (litt) tidlig om morgenen.. Trøtte og slitne ble vi møtt av Ragnhilds foreldre, som stilte opp med privatdrosjer og en enorm oppvartning. En skulle nesten tro at det var en konspirasjon fra Ålesunds side.. Det var frukt, kaker, te, kaffe, koldtbord med både varme og kalde retter og litt mer kake. I tillegg stilte de senger og sofaer til disposisjon. Vi trillet nærmest ut! Og denne dagen viste det seg at vi var litt bedre til å trille enn til å spille volleyball... Kampen ble allá en aldersbestemt kamp, hvor det hele nesten kun er en servekonkurranse. En spiller servet ganske ekle, langbaneserver osm falt raskt med flakk.. Og selv om en trodde en hadde dem, så stemte sjelden det. Det er akkurat som om når en skal drepe en flue og klapper sammen hendene og tenker; haha, nå tok jeg deg, men så slapp den unna allikevel... Og det er egentlig alt å si om den kampen. Vi tapte igjen 3-0 (25-23, 25-21, 25-18 ).

Men vi hadde ellers en fin tur, altså! :)
MarteV
Rutinert
Rutinert
 
Innlegg: 24
Registrert: 24 Okt 2005, 14:03
Bosted: Oslo

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron