H1 overbeviste med 11.plass i Stavanger

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 overbeviste med 11.plass i Stavanger

Innlegg Jonas » 06 Feb 2006, 16:00

Til tross for en fin søndag med to seire mot betydelig yngre motstand ble det en svært skuffende 11.plass for H1 i helgen.

Vi stilte med 6 spillere, som virkelig fikk kjørt seg i løpet av turneringen. Det hele begynte ikke så verst heller. Vi slo oppskriftsmessig Koppervik 2-0 i en ikke altfor spennende kamp. Spillet så ut til å fungere fint i denne kampen, som var god oppvarming. I kampen etter møtte vi KFUM Stavanger, hjemmelaget som nettopp hadde hatt oppvisning i usportslig oppførsel mot Nyborg 2. Som 12. rangert i turneringen burde jo ikke KFUM være noe stort problem, men med en voldsom innsats slo de oss 2-0, til tross for en snitthøyde på ca 172 cm.

Den virkelige nedturen kom faktisk i kampen etter. Mot Nyborg 2 spiller vi elendig i 1. sett, men spiller normal volleyball i 2. sett helt til vi leder 24-20. Det som skjer har vi jo sett før i år, og det bekrefter vel kanskje at Gløs sitt eksempel med psykolog burde vurderes.

Vi var imidlertid ikke helt ferdig med lørdagen enda. Vi rakk å tape mot Spirit også. Her virket det ikke som noen ville vinne i det hele tatt, og det tok ganske lang tid før noen av oss kunne snakke i siviliserte former etterpå. Noen flasker i veggen ble det og. Deilig det.

Så dro vi på byen. Sensur.

Så kom vi til hallen på søndag to minutter før kampstart. Med andre ord, perfekt timing. To baller på nett og klar til kamp. Vi slo Austrått med soleklare 2-1. Men vi fikk satt midtspillet i denne kampen, og hadde fin kontroll. I kampen om 11.plass kjørte vi over Toppvolley Norge i vår desidert beste kamp i turneringen. Fremspill, legg og angrep fungerte plutselig, og assosiasjoner til fjoråret var tilstede. Sæther og I banket vel inn rundt regnet 20 baller i løpet av kampen takket være presise fremspill og legg. Lærdommen er at samspill er en bra ting og at vi ble kjent i løpet av søndag formiddag.

Nå gleder vi oss vilt til den nye rankingen for første divisjon kommer ut. Og vi gleder oss til å spille mot Koll. Endelig noen vi kan slå.

Forøvrig var det en kjempeflott tur sosialt sett med tre lag av edel sort (H1, D1 og D2), og søndag ettermiddag ble disponert til å spise lokale retter på en kinarestaurant.

H1's utsendte: Trond, CC, Anders, Tord, HÃ¥kon og Jonas
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

psykolog

Innlegg Gjest » 06 Feb 2006, 16:16

Vi håper at treningene våre har hatt mer å si enn 'psykologen'! For tiden spiller vi forsvar både på trening og i kamp, og da vinner. I tillegg har 'psykologen' lært oss at vi faktisk kan vinne tiebreak, så da skjer det også. :)

Gløs H1
Fornøyd med å slå BSI og OSI i helga.
Gjest
 

Innlegg Jonas » 06 Feb 2006, 16:46

Kan ikke huske å ha spilt mot dere i helgen...men det er vel en del jeg har glemt. Kom foran oss gjorde dere i hvert fall. Sammen med resten av Norge. ;)
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

Innlegg Trener » 07 Feb 2006, 14:20

OSI tyr heller til psykolog enn forsvarsfokus. Vi satser heller på enda mer angrepstrening før turneringa i Trondheim slik at dere ikke får tak i ballen uansett hvor mye dere terper forsvar!
Trener
 


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron