OSI H1 tapte for et bedre lag

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

OSI H1 tapte for et bedre lag

Innlegg NN » 17 Feb 2006, 00:27

Koll - OSI 3-0 (25-22, 25-23, 25-19)

Siden 2 av våre faste midtspillere var bortreist måtte Tord inn som midtspiller i denne kampen, gammel elitemidt som han er. Gaute var tilbake i OSI-trøya og fikk spille diagonal, mens Nils ble flytta over i rolla som fri kant. Ellers disponerte vi laget med CC og Trond som leggere, PierPaolo på kant, Ronald som libero og Steinar på sin faste midtplass. Q-jon kom inn i noen forsvarsbytter for Gaute. Gunnar var også med og fikk et par blokkbytter for opplegger, desverre uten å komme borti ballen. Ridder Åsmund av NTNUI gjorde debut som lagleder og skrev oppstillingslapper og tok time-outer så det var en fryd å se!

Kampen fortonte seg som en typisk Koll - OSI kamp der det tilsynelatende er helt jevnt inntil Koll avgjør settet på slutten ved noen sluggerserver. God innsats fra alle på OSI, men vi får aldri den flyten som skal til for å slå Koll. Vi gir bort for mange enkle poeng på Kolls ikke alt for umulige hoppserver. I tillegg sliter vi med å få med midtangrep på de mottakene vi får opp. OSI har vel også hatt bedre dager på egen serve..

Hos Koll holdt Neven seg på sidelinja og Åge spilte legger. Solid innsats av hele laget av meritterte og solide volleyballspillere. Olav sto som vanlig fram med noen kanonserver og god angrepsuttelling når det var som nødvendigst.

For første gang i år kan vi altså si at vi tapte for et bedre lag i en seriekamp. Nå satser vi på å redde stumpene av sesongen med seier i serieavslutnigen neste helg og ved å mønstre en sterk tropp i Trondheim. Reglene for rankingpoeng er heldigvis laget for lag som gjør en pinlig figur i serien, men gjør det bra i turneringene!
NN
Ung og lovende
Ung og lovende
 
Innlegg: 11
Registrert: 05 Okt 2004, 11:47

Kolls versjon

Innlegg Gjest » 20 Feb 2006, 09:57

Gjest
 


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron