Seier for H1! Endelig!

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Seier for H1! Endelig!

Innlegg Jonas » 25 Feb 2006, 16:28

OSI H1 - Kolbotn 3-1 (26-28, 25-9, 29-27, 25-21)

Det var et heltent OSI som møtte til kamp (altfor) tidlig lørdag morgen. Etter en god treningsuke var alle mann klare for en seier og litt klatring på tabellen. Men som nevnt var kampen litt i tidligste laget, og konturene av et nytt tap syntes i første sett.

Heldigvis vet vi hvor Kolbotn angriper og klarte å utnytte dette bedre i 2. sett da vi kjører over Kolbotn etter blant annet lange serverekker fra CC og Gaute, i tillegg til vakkert blokkspill. Publikum som hadde møtt frem i nesten tosifret var storfornøyde nå.

I tredje sett kommer vi litt bakpå igjen, men spiller ikke så aller verst. Kolbotn har kommet seg opp på et høyere nivå og gir oss kamp om poengene. På dette tidspunktet i kampen er det bra å ha en italiener som slår inn mye, samt en vestlending med fine mottak. Med hjelp fra høyere makter drar vi inn 3. sett med knappest mulig margin. Det skal nevnes at Håkon blant annet blokker med foten på settball til Kolbotn. Lekkert!

Det siste settet i kampen blir blant annet tidlig avbrutt av medisinsk time-out for Kolbotn, men blir til slutt et sett på det jevne med et overtak til OSI hele veien. Kampen avsluttes med at Trond kommer inn og legger et par legg i midten, og snipp snapp snute, så var serien over for i år.

Nå satser vi på Koll og Åsheim i de gjenværende kampene slik at vi får gnukket oss bort fra den sure sisteplassen i puljen.
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

Innlegg trond » 25 Feb 2006, 16:45

Bare nevner at på restaurantbesøket etter kampen ble Ronald enstemmig valgt som banens beste spiller, med aldeles fremragende liberospill. Mottakene var en drøm og forsvaret spektakulært. Bravo!

OSIs utsendte: Steinar, HÃ¥kon, CC, Gaute, Pierpaulo, Anders, Ronald, Tord, Jonas, Jon, Trond
-trond
Only Chuck Norris can devide by zero.
trond
Proff
Proff
 
Innlegg: 140
Registrert: 03 Aug 2004, 15:57
Bosted: VÃ¥lerenga

Innlegg Nils » 26 Feb 2006, 21:51

Veldig bra gutta!

Åsheim bomma på oppgaven med minst mulig margin mot Gløshaugen, men Spirit havna i hvert fall bak på tabellen..

http://www.n3sport.no/03/Table.asp?TournamentId=262295
Nils
 


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron