GULL, FULL OG EN DEL ZEBRAER!

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

GULL, FULL OG EN DEL ZEBRAER!

Innlegg Jonas » 03 Apr 2006, 12:47

Å stå opp klokken litt over 0500 på fredag morgen har sjelden tidligere vært like morsomt. SM på Sjøkrigsskolen sto på agendaen, og mange av oss hadde bestemt seg for å kjøre over fjellet. Kjøringen har vært gjenstand for stor diskusjon, og den endelige planen så ut til å funke veldig bra! Jon's adjektivhistorier over høytaler på mobil, Terje's hvite rumpe gjennom bakruta på bilen foran, zebrasangen (www.bluesosken.com) og en tyrkisk pizza på Voss var gode bidrag til å gjøre turen kjapp og smertefri. En rimelig bortkasta tur innom Bergen Sentrum (ja, det elendige enveiskjørte helvete), var eneste ripe i lakken (eller knekte speilet om du vil). Undertegnede og Trond (damerepresentant) rakk i hvert fall lagledermøte. Her forfektet noen for 5 sett i finalen. Uten at vi skal nevne navn, er han i hvert fall glad for å bli nedstemt. I tillegg ble det observert at jeg hadde blitt satt opp av noen hevnlystne avskum til å holde damenes tale. Dette ble i hvert fall avverget, og godt er det. Mer om taler senere.

Første gruppespillskamp var mot en av arrangørene, selve Valkyrien, studentorganisasjonen til SKSK (sjøkrigsskolen). Til tross for mangel på medaljeutsyn, gjorde motstanderen en god figur, og sendte ballen i retur opptil flere ganger. Dette satte vi stor pris på, og brukte kampen til å sette angrepsspillet før kampen mot BSI senere på kvelden. Litt usikkert hva resultatet ble, men det lå rundt 25-10 i begge sett. God start!

BSI i andre kamp var det vi så på som nøkkelkamp. Vant vi denne var vi overbeviste om å unngå Dragvoll i semifinale. I hvert fall før vi så BSI 2. BSI stilte i sine kvinnelige kollegers drakter, og noen og enhver ble litt distraherte av dette. Det er tross alt ikke like tilfredsstillende å slå en ball hardt mot en dame. Vi klarte heldigvis å innføre full likestilling før kamp, og spilte en solid og konsentrert kamp hvor blokkmisbruk sto i sentrum. 25-17 og 25-23 til oss.

Så var det fest! Noen (Trond) må ta ansvar for det skandaløse oppmøtet til OSI 2 (damer) på fredagsfesten. Med et par hederlige unntak tok de tidlig kvelden for å være forberedt til neste morgens kamp mot elitelaget BSI. God investering, jenter! Ansvaret ligger naturligvis hos veteranene og trenere som ikke hadde gitt god nok SM-opplæring på forhånd. D1 og H1 hadde derimot vært ute på tur tidligere. En flott fest med 25 kr per øl, og 35 kroner per drink, ble toppet på gangen utenfor soveværelset rundt 0300 hvor vi avholdt SM i kontorstolkjøring og kaffekoppholding (mengde). Duracell vant SM i kaffekoppholding med ca 300 stk. Disse gikk dessverre i bakken samtidig som vakthavende befal kom ruslende. Flashbacks for alle gutta, og dæven så fort vi ble edru. Jonas: "Øy, Steinar, jeg lata som jeg rydda litt når han vakthavende kom.....". Steinar: "Ja, han står her". Jonas: "Der ern ja". Kontorstol-SM ble vunnet av Helle, som fikk best stilkarakterer og flest blåmerker. Opplysning til SKSK: Det er to stoler for lite på rom 243. Disse er lengst bort i gangen. LagSnorke-SM ble vunnet av Trond, Petter og Terje med sin fremføring av trestemt OSI-sang.

Morgenstund har gull i munn. Frokost 1000, kamp 1030. Travelt. To OSI-spillere var klare til kamp mot Tromsøstudentene klokken 1030, mens de resterende kom et kvarter for sent. Kampen ble allikevel fin den, og spesielt jentene på Tromsø var gode i denne kampen. I tillegg kranglet de litt mellom settene etter å ha tapt 25-17 i første sett. Her var det mer å hente mente noen. Terje:"Kan vi ikke alle bare være venner?". Petter:"Trond, legg alt til Terje og Jonas". Øynene begynte å venne seg til dagslys og andre sett ble vunnet 25-10. Da var det endelig tid for en dusj og en tannpuss, pluss uante mengder kaffe, cola, gammel kyllingkebab og sjokolade. Semifinalen om et par timer. Mot hvem? Dragvoll, som hadde tapt mot BSI 2, bestående av ca 2 BSI-spillere, samt Nyborg og Førde-helter, unge og gamle. Samtidig hadde også D1(SM-utgave) spilt seg frem til semi mot Gløshaugen (regner med eget ref. fra kvinnene).

Dragvoll åpnet semifinalen best, og ledet med et lite poeng eller to gjennom det meste av første sett. Vi holder imidlertid god fokus, og henter inn første sett med 26-24. Veldig bra spill fra begge lag i denne kampen, og spesielt våre egne Petter og Tord er solide, sammen med Dragvoll's Gartland. Den forhåndspådde finalen besto også av to flotte leggere, den ene mer hårete enn den andre. Andre sett ble egentlig ganske likt. Igjen er vi best mot slutten av settet og henter det inn med tilsvarende sifre. Gjeipen henger på knærne hos Dragvoll, og vi danser polka. Forøvrig var det forsøk på sterilisering på nettoppvarming, og Skule burde heretter ikke snu ryggen til altfor ofte, eller kanskje det er det han burde. ;)

Mens BSI 1 og BSI 2, spilte en lang og spennende semifinale litt senere, ristet vi løs og forberedte oss med stående volleyball på banen ved siden av. Når det var tid for finalen var det blitt såpass sent at kun de ivrigste (OSI-jentene) og noen BSIere var igjen for å være vitne til den beste nettoppvarmingen i årets SM. Ben Roger på BSI 2 vant vel denne, med god konkurranse fra herr Bjørbæk og Mr. Johnsen (hvis det teller å rive ned nettet). Kampen i seg selv var også severdig (tror jeg). I det første settet var vi klart best, og prioritere blokkoffer knallhardt. De tidligere så effektive meterene til BSI 2 ble tremannsblokket og mistet noe av sjarmen. 25-20 til oss. I andre sett hadde vi den eneste svake perioden i mesterskapet og ble liggende under fra start. Vi klarte ikke å hente igjen dette og tapte noe lignende av det vi vant i første sett. Tie-breaket begynte bra, og vi var igjen best. Med ledelse 14-10 så det veldig bra ut. En hoppservrekke fra Ben var sterk, og klimaks ble nådd av undertegnede helt upresset legger fingerslag i nett fra 1,5 meter. 14-13. En feil så grov at noe vanligvis måtte ha blitt knust, brekt, most ble glemt fort da Petter feide inn 15-13. En fortjent SM-seier var endelig vår! Og takk til alle på lagledermøtet for at det ikke var 5 sett. Prisen for Beste Spiller gikk til Petter Bjørbæk, OSI og Jannicke Dreyer, Gløshaugen.

Banketten var feiende flott med god mat og uante mengder rødvin. Herrenes tale ble holdt av Helle, OSI, og her ble mang en OSI-herre ofret,evt. hedret, foran en begeistret forsamling. Kongen av Bø holdt damenes tale og viste en god(full) figur i år, som i fjor. Vi lo høyt. Leser man Gløshaugens referat, opplevde mange at de hadde kommet til OSI's julebord. Med andre ord, bra trøkk fra oss. Festen var også bra. Fortsatt komiske priser og mye kvantum. Så er det litt mørkt. Så la vi oss.

Hjemturen var morsom. Utrolig mye flott humor. En god del mooning. Heldigvis moonet ikke Anne Britt til den bilen bak oss vi trodde var en av våre. Bra vi fikk stoppet deg der...hehe. Evt. ikke overtalt. Zebrasangen ble sunget. Vi lo så vi grein. Gull. Ankomst Oslo (hovedstaden, der hvor kongen(e) bor) rundt 2200. Landing Puta lokalflyplass ca 2230. Gull.

OSI Herrer: Trond, Petter, Tord, Anders, Jon, Terje, Steinar og Jonas
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

Innlegg Cecilia » 03 Apr 2006, 16:01

Topp referat!
C. Sbertoli

Ikke la deg deg lure...!
Cecilia
Proff
Proff
 
Innlegg: 155
Registrert: 04 Nov 2005, 11:02

Innlegg Helle » 03 Apr 2006, 18:21

Hva skjedde med Stig???
-Helle
You say I'm a bitch like it's a bad thing...
Helle
Site Admin
Site Admin
 
Innlegg: 209
Registrert: 15 Okt 2004, 15:48
Bosted: East side

Innlegg Jonas » 03 Apr 2006, 18:21

Takktakk! Regner med det kommer en kvinnelig versjon snart. :)

Oj, jeg glemte Stig. Steinar har en egen avhandling om han mistenker jeg.
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

Bilder!

Innlegg trond » 03 Apr 2006, 20:20

Den første bolken av bilder er lagt ut (mer kommer):
http://www.osi.uio.no/volleyball/bilder/index.php?spgmGal=Studentmesterskapet_2006
NSI har også lagt ut noen bilder:
http://studentidrett.no/sm/2006/Volleyball/Bilder.htm
-trond
Only Chuck Norris can devide by zero.
trond
Proff
Proff
 
Innlegg: 140
Registrert: 03 Aug 2004, 15:57
Bosted: VÃ¥lerenga

Innlegg Jonas » 04 Apr 2006, 11:17

Pokker! Jeg tapte stein, saks, papir mot både Petter og Terje på bilde 84!!
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

Innlegg trond » 04 Apr 2006, 11:52

:D Flere bilder ute nå!

Til de som har bilder fra SM: Ta med på trening og gi til Helle eller meg!
-trond
Only Chuck Norris can devide by zero.
trond
Proff
Proff
 
Innlegg: 140
Registrert: 03 Aug 2004, 15:57
Bosted: VÃ¥lerenga

Innlegg steinar » 04 Apr 2006, 21:21

steinar er kul på bilder ass
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23

Gratulerer

Innlegg Nils i Spania » 05 Apr 2006, 14:12

Veldig bra!
Nils i Spania
 


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron