Side 1 av 1

Oppstart og uttak!

InnleggSkrevet: 07 Aug 2006, 11:27
trond
Nå er det på tide å komme i gang! Neste uke braker det løs! :D

Vi starter opp med organiserte treninger i uke 33 (dvs. neste uke i skrivende stund). Domus Athletica har normale åpningstider f.o.m. 14.august, mens Blindernhallen har hatt normale åpningstider siden 1.august. Den første uken (uke 33) blir det kun organiserte treninger, mens uttaket starter uken etterpå (uke 34).

Uttaket fungerer slik at du møter opp på treningene til det laget du ønsker å spille på. Dersom trenerne mener at nivået ikke passer vil du få beskjed om det. Det er ikke farlig :) Det er trenerne som er ansvarlige for uttaket, og selv om Styret har laget et par veiledende retningslinjer for uttaket (f.eks. at studenter prioriteres over ikke-studenter) er uttaket en sportslig avgjørelse og trenerne har absolutt siste ord.

Vi kjører uttak i en logisk rekkefølge, dvs. at elite/1.div tar ut laget først, mens resterende lag tar endelig uttak når lagene på høyere nivå er ferdig med sitt uttak. Vi regner med å være ferdig med uttaket i løpet av uke 37.

Til nye spillere som ikke vet hvilket nivå som passer: Bare møt opp på en trening til det laget du tror mest sannsynlig passer. Du ser raskt om du har gjettet riktig, eller du får beskjed av treneren om at du bør satse på et annet lag. Det er ikke farlig, trenerne biter ikke. Bare kom på trening :)