D1 på tur i dobbel forstand

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

D1 på tur i dobbel forstand

Innlegg Cindy » 16 Okt 2006, 14:02

Forrige onsdag skulle D1 spille cupkamp mot Olso Volley sitt 2.lag i Domus. Moro tenkte vi, men den gang ei... Ingen giring var å spore hos OSI i det hele tatt. Oslo Volley stillte med 4 spillere som står oppført på elitelagets spillerstall på nettet. Uten disse kunne kanskje søppelnivået vårt holdt til seier, men i bunn og grunn hadde vi ikke fortjent annet enn å tape denne kampen! Sorry til alle tilskuere. Oslo Volley vinner 3-1.

Lørdag dro vi til ålesund for å spille mot Blindheim. Onsdagens kamp var glemt og vi var klare for å vise hva vi egentlig kan. Etter at Odd hadde spurt både folk og dyr (les: hunder) om veien var alle på plass i hallen. Nivået var bedre enn ondag, men siste tenningen mangler uten at noen helt vet hvorfor. Kanskje var det den svært så pratsomme speakeren som tok lufta ut av oss? 3-0 til Blindheim. Ingenting å skryte av.

8 spillere kjørte bil til Trondheim og med sebrasangen som bakgrunnsmusikk ble nye slagplaner lagt.

Søndag var det Gløshaugen som ble nr. 3 i serien i fjor som sto for tur. Da Eira fikk se plakaten på Dragvollhallen som oppfordret publikum til å komme å se Gløshaugen knuse OSI var hun i 110. Og da alle fikk på seg de nye skjørtene og toppene var humøret på topp! Oppvarmingen var reddet:) Det var et helt annet lag som spilte kamp i Dragvollhallen enn det vi hadde sett tidligere i uken. 3-0 til Gløs, men med settsiffrene 19-25, 23-25 og 19-25 er vi nå inne på rett spor. Uheldigvis fikk Eira lillefingeren ut av ledd mot slutten av 3. settet, fryktlig vondt og fryktlig ekkelt å se på! Fingeren er nå behandlet i Oslo så vi håper å få Eira kjapt på plass igjen... Oppkjøring til Oslo Volley kamp i Domus 1.nov er i full gang!
Cindy
Proff
Proff
 
Innlegg: 101
Registrert: 30 Aug 2005, 23:21

Innlegg Jonas » 16 Okt 2006, 14:05

Zebrasangen funker alltid! :)
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron