H1 cupet kvartfinaleplass

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 cupet kvartfinaleplass

Innlegg Sindre » 21 Okt 2006, 21:21

Hønefoss – OSI 1-3 (22-25, 15-25, 27-25, 17-25)
Lier – OSI 0-3 (20-25, 15-25, 19-25)

På Veienmarka ungdomsskole lørdag 21. oktober arrangerte Hønefoss miniturneringa som skulle sende et lag videre til kvartfinale blant de største gutta i sesongens NM. For de som betviler øyenvitnene, gir sluttresultatene nokså klare indikasjoner på at OSI fortjente plassen. I en innestengt gymsal, med luft som ville fått besteforeldregenerasjonen til å mimre om krigens dager, slo studentlaget lufta ut av motstanden med frigjørende volleyballspill. Dette ble dagen ting klaffet som ønsket.

Tidlig oppmøte ga sjansen til å observere de siste fire settene utspilt mellom Lier og Koll (3-2). Sistnevnte har majoriteten av de beste enkeltspillerne, men Lier gjorde minst feil og spilte nok kollektivt til å dra i land et råtett basketak med minst mulig margin i femte sett.

Den avgjørende dysten skulle altså stå mellom Lier og vinneren av Hønefoss og OSI. 2. divisjonslaget yppet til kamp fra starten av og viste jevnt over knopper av potensial verdig spill på neste nivå. I tredje sett stjal de også et 27-25 sett fra gjestene som eksperimenterte med oppstillinga, rotet i angrep og sløste med konsentrasjonen. Totalt sett viste OSI likevel hvilket lag som hadde fleste utsprungne blomster og kontrollerte fjerdesettet til 3-1 sammenlagt.

En halvtimes pause, mens Lier varmet opp maskineriet, gjorde godt for oksygensøkende hoder, sultne mager og småmatte bein. I de påfølgende tre settene var det Lier som fremstod som laget som behøvde en rast. Forsiktige, tafatte og lydløse ble de satt på plass som en gjeng bombibjørner uten saft. OSI hadde tatt mer enn nok sanasol, og smilte seg gjennom solid blokkspill, server, smasher og særs presise mottak - som delvis påvirket en oppleggerfordeling av klasse.

Spillende trener, Geir Viken, har hatt mye rett i sine utbasuneringer der 1. divisjonsvolleyballen ble sidestilt med fotballens femtedivisjon – om han kun snakker om sitt eget lag (se tidligere kampreferat). For de til stede på kampen som ennå ikke vet hvem han er, var det oppleggeren i rødt som både på stillingen 22-16 i første sett OG 15-9 i andre sett fikk en smash (ufrivillig) slått rett i panna og ut av banen fra OSIs italienske importvare.

Nevnte De Blasi hadde nok tatt for mye Møllers tran. Heggen var i siget i angrep og overrasket på serve. Buskop fløy inn et par morsomme dipper. Magnell nektet mange nok av Liers tredjeslag å komme over nettet til å vise at er tilbake fra sykdom. Sæters inntreden oste erfarenhet. Lozic, Sandvik og Fostervold byttet på kantplassen, på store prestasjoner og litt smårot innimellom. Amundsen hadde som sagt en problemfri dag på nett, men viste også fine prestasjoner i forsvar. Lie Johnsen ruvet diagonalt, mens Storvoll gjorde sesongbeste på liberoplass.

Med unntak av en noen tvilsomme passeringer av løftende og dobbelberørende touch, var det lite å utsette på dommerduoen.
Sist endret av Sindre den 22 Okt 2006, 14:36, endret 1 gang
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg steinar » 22 Okt 2006, 04:23

Det var lett!

Heia gretne gamle gubber på OSI. Hvordan i all verden er det mulig for gretne gamle gubber som ikke satser på elite eller landslag å spille kvartfinale? Det er fordi vi ikke hadde elitelag i vår norgesrunde. Får håpe at det laget vi møter feier oss av banen så både Geir Viken og Ole Martin (trenger ikke etternavn for hele volleyballnorge vet hva det dreier seg om) får rett. Det ville jo vært katastrofalt om en gjeng gretne gamle 5. divisjons fotballspillere som ikke satser på elite- eller landslagspill skulle få mer enn 10 poeng i et eneste sett mot et elite lag...Det ville sette norsk volleyball i enda dårligere lys. Egentlig burde de nekte 1. div lag å spille kvartfinaler. Tenk hva resten å verden måtte tro om norsk volleyball...

OSI, OSI!
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23

Innlegg Buskop » 24 Okt 2006, 10:39

Tromsø i kvarten på hjemmebane. Moro!
Buskop
 


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron