NTNUI Gløshaugen – H1 0-3: Frisert barteseier

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

NTNUI Gløshaugen – H1 0-3: Frisert barteseier

Innlegg Sindre » 05 Nov 2006, 21:09

NTNUI Gløshaugen – OSI 0-3 (23-25, 14-25, 11-25)

Bilde

Med oppspart bart for majoriteten av spillerne og snusleppe for et mindretall, begynte kamphelga i Trønderlag på best mulig måte.

66 minutter trengte OSI på å sanke de nødvendige 75 poengene fra NTNUI Gløshaugen. Det var aldri tvil om hvem som er puljens beste studentlag i Dragvoll idrettssenter.

Første settet hadde likevel et drag av dårlig etterbarberingsvann for bortelaget. Konsentrasjonen var i perioder høvlet vekk, som førte til for mange server i nettet og merkelige mottak som skummet ned i poengsluket.

De to siste settene derimot, var en ren maktdemonstrasjon. OSI oset. Gløs glødet ei.

Hele dusinet spillere slapp innpå i løpet av bataljen. Fostervold (uten bart) fikk herje på kantplass mot tidligere lagkamerater. Sæter, med bart som en landeveisrøver og matchende blåøye, stjal fikse poeng i midt. Magnell og Buskop var ikke mindre aktive i ballbankinga. De Blasi og Lie Johansen var det lite å gjøre med i angrep, selv om de noterte seg med noen hoppserver i nettet. Stenrud derimot noterte seg med flere luftige ess fra baklinja, og fordelte baller høyst fortreffelig fra midtlinja. Dårligere gikk det ikke med legger Amundsen. Diagonal Heggen smilte bredt med sikre smasher, fine server og mer enn en ball i forsvar. Kantspillende trener Lozic var solid, som også kan sies om libero Storvoll – om ikke like stødig i slutten av første sett.

Best uten shorts
Gløshaugen vant dog prisen for beste fellesoppvarming, høyest andel studenter på laget, og dårligste tapere. Kant Sandvik stilte i mørk grå shorts, som skapte ville protester ved kampslutt fra hjemmelaget. Dette ble kort etter beklaget, men da etter det høyst utradisjonelle aproposet var ettertrykkelig innskrevet i kampreferatet:

”Spiller #4 OSI Stilte med sort og grå shorts. Osi ellers stilte i svart. Ikke lagt merke til ved oppvarming og ved innbytte. 1. dommer Skule O. Haagensen”

Sjansen for bøter er liten, men OSI studerer nå likevel muligheten for å gå til innkjøpt av helt likt shortssett foran neste helgs kvartfinale mot BK Tromsø.
Sist endret av Sindre den 06 Nov 2006, 12:56, endret 2 ganger.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg Jonas » 05 Nov 2006, 21:29

Her kunne jeg selvsagt sagt at dette var så lite spennende at det ikke var moro engang, og at Gløs likegodt kan begynne å studere motstandere i 2.div først som sist. Men det gjør jeg ikke. Vi må slå de hjemme først. Fallhøyden blir for høy.
Jonas

Kødder du med Zebraen, så kødder jeg med deg!
Jonas
Proff
Proff
 
Innlegg: 196
Registrert: 11 Aug 2004, 16:53
Bosted: Oslo, Norge

Innlegg steinar » 05 Nov 2006, 22:01

Det var lett!

Steinar synes ikke 30 min forsinkelse og ingen mulighet for å bytte fly selv om mange plasser var ledige kan unskyldes med gratis kaffe til halve flyet. Møkkasasbraathens.
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron