Kolbotn – H1 (3-2): Bot(n) og vegring

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Kolbotn – H1 (3-2): Bot(n) og vegring

Innlegg Sindre » 26 Nov 2006, 03:47

Kolbotn – OSI (3-2): 23-25, 25-18, 25-16, 21-25, 15-9

Målet var å kapre en revansjerende borteseier mot det eneste laget som har tuktet OSI i serien inneværende sesong. Dette kunne befestet lederposisjonen på tabellen. I stedet var studentene ikke bare ute og rodde, men kavet delvis rundt i et psykologisk surmulemyr som om man vil sikre seg en av svømmeknappene til salgs i Sofienmyrshallen (40 kr/stk).

Man skal ikke glemme at Kolbotn er et godt lag, og har en av seriens beste blokkrekke. Hjemmelagets uttalelser til lokal-TV etter kamp om at OSI i utgangspunktet enkelt skal vinne 3-0 er mer seiersrus enn realisme. Men det er ikke tvil om at Oslolaget burde anse seg selv som favoritter når man kjemper en volleyballstrid velfungerende. Lørdag ga tie-break, men ikke mer, på en regntung aften - ute og inne.

Sur geipslenging
Ved å delta i seriespill aksepterer man at dommerne er autoriteter og arrangørene har ting på stell. Dermed blir det uholdbart å skylde på usaklige dommerbegrunnelser, partiske linjedommere eller en støvglatt spilleflate. Hovedutfordringen i dag var, som sist Kolbotn-tap, ikke sportslig. Langvarig irritasjon, det å så tvil om autoritetsmandatet til treneren, kjefting internt og kroppsspråk som oste negativitet fordhindrer god volleyball. Andre, tredje og femte sett er alle eksempler, der poengdifferensansen var henholdsvis sju, ni og seks poeng i Kolbotns favør.

Førstesettet ble vunnet, til tross for en del rot, småfeil og usikkerhet. Fjerdesettet var det eneste der ting stemte godt, stemninga var oppmuntrende hele veien og OSI hadde marginer og ferdighetene på sin side.

Idrettslig var blokka, som nevnt en utfordring. Dette kommer i kombinasjon med manglende klaff i angrep og en overvekt av legg i tid og utide til Lie Johnsen fra baklinja. Sjelden har OSI slitt slik med å legge ballen død på mostanderens banehalvdel. Og det med et relativt stødig servemottak. Mottaket var likevel ikke av kjent trygghetsnivå og kvalitet. Totalt sett var det absolutt tendenser, og tidvis saftig spill, men litt for guffent mentalt til å fortjene seier.

Sandvand sesongdebuterte
Magnells kamp bestod i gode server, godt forsvar og en og annen verbal utblåsning. Buskop smalt til i blokk innimellom, men slet litt mer med å få legg og omsette de få som kom. Stenrud og Hasle Amundsen byttet på å legge, og hadde også sykluser med når ballfordelingen var i toppklassen. Lie Johnsen var solid, hadde poengskapende avlsutninger under par – mye grunnet vanskelige baller. Lozic spilte lurt, men hadde også en del baller i blokk og på utsiden av motstanderens linjer. Førde prøvde kant-rollen i første sett med mye vilje, uten at alt klaffet helt som ønsket. Fostervold likeså i første og andre sett. Sandvik hadde en godkjent kantdag etter sitt innhopp i tredje sett og utover. Storvoll var tilbake med den blå liberotrøya uten å svare helt til forventingene hva toppmottaksprosenten angår. Nytt av dagen var at Jon Sandvand fikk sesongdebutere litt på kant.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg trond » 28 Nov 2006, 10:52

Skandale.
-trond
Only Chuck Norris can devide by zero.
trond
Proff
Proff
 
Innlegg: 140
Registrert: 03 Aug 2004, 15:57
Bosted: VÃ¥lerenga

flere skandaler

Innlegg skndaledommer » 28 Nov 2006, 13:00

les hva skandalelaget kolbotn presterer å si om skandalekampen:

http://www.n3sport.no/Organisation.asp? ... &CatId=676
skndaledommer
 

Innlegg Gjest » 28 Nov 2006, 14:21

Artig. Tydelig at de tar ovenfra og ned holdningen ja. Men det er sikkert for å irritere. Og det har de jo klart i to kamper nå. Vi slår oss selv 2 ganger mot Kolbotn i år. Men de har rett i at angrepet blir for pinglete når Paolo mangler.....
Gjest
 


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron