Seier i seriestarten for D1

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Seier i seriestarten for D1

Innlegg marievensen » 03 Okt 2005, 11:49

Etter en brukbar sesongoppladning var det et heltent OSI-lag som stilte til seriestart mot Ålesund lørdag. Mr Odd stilte for anledningen i dress, og med stappfulle tribuner lå alt til rette for en festformiddag i Domus Athletica.

Men det var altså Ålesund som kom best igang, mot et OSI-lag med mye grums i maskineriet. Ålesund dro i land førstesettet med knapp margin etter et rufsete førstesett av begge lag. Dette var muligens en god tankevekker for OSI, og vi ble enige om å ta oss sammen. Med bedre press på serve, mer gutsing i angrep, og mindre tullefeil bakover klarte vi å skjerpe oss nok til å vinne andresettet med svæært god margin ( 25-8 ). Slike sett vil vi ha fler av !! Etter denne maktdemonstrasjonen gikk de neste to settene greit, uten at vi klarte å imponere de fem-seks fremmøtte tilskuerne nevneverdig. Bra press på serve ga oss mange poeng i denne kampen.

Vi har litt å jobbe med, men med flere uker til neste kamp skal vi bruke tiden frem mot Norgeskøppen godt.

OSI - Ã…lesund: 3 - 1 (24-26, 25-8, 25,18, 25-19)

Neste kamp for D1 Norgesrunden 22. eller 23. oktober. Da møter vi elitelaget Oslo Volley.


En liten digresjon:
Oppmann på laget har som oppgave å ringe dommerne før hjemmekamper for å "minne" dem på kampene. Etter å ha snakket med førstedommer viste det seg at denne ikke hadde internett og var derfor mer eller mindre uvitende om oppgaven som ventet. Telefonen til andredommeren var heller ikke særlig oppløftende. Denne dommeren befant seg nemlig på en solseng på Kreta, lykkelig utvitende om dommerpliktene på Domus. Heia dommer'n..
marievensen
Fersking
Fersking
 
Innlegg: 9
Registrert: 15 Sep 2005, 13:14

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron