H1 - Ã…sheim (3-2): Ut av dvale

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 - Ã…sheim (3-2): Ut av dvale

Innlegg Sindre » 21 Jan 2007, 01:45

OSI – Åsheim (3-2): 19-25, 25-22, 17-25, 25-14, 15-6

Fra å begynne som dovendyr på fjelltur, våknet villdyret i OSI nok til å stå igjen som kongene på haugen.

I det unormale snøfallet, var nok Kringsjåhiet lunest for bortelaget, som i går overlistet Koll på deres hjemebane. OSI opptrådte i alle fall nokså bortkomne i kampens første halvdel. Og i spillets tidligere faser virket langservene til Åsheims Magne Vågen like fremmede for mottaksrekka som årets vinterklima. En nedkjølt entusiasme, en gjenganger for studenter i motgang, er likevel hovedgrunnen til at resultatet lenge så ut til å krystallisere seg med minusverdier for hjemmelaget.

I tillegg til de altfor lodne mottakene, slet angrepet mot en istapper Åsheim-blokk. Anspente kalde skuldre så seg snøblinde på utveier. Konsentrasjon ble forvekslet med daffhet i ballvekslingskovet.

Oppturen i andresettet hadde tidvis preg av presisjon i mottak, legg, blokk og angrep, toppet av en velplassert selektiv serve. Men de fysiske anstrengelsene kunne vært REM-stadiet i den søvnlignende tilstanden idrettsklubben har brummet på siden jul. For i tredje sett var iveren borte, i likhet med det gode, stødige spillet.

Hva som ble sagt før fjerde sett var verken religiøst eller Oscar-materiale, men noe skjedde i alle fall med de røde på oppstillingslappen. Blå fingre smeltet og smalt etter hvert til med glød som blå flammer. OSI-maskineriet fikk opp dampen, og røkte mostanderen ut av vinnertankene med sterke 25-14 og overlegne 15-6 i de siste to settene.

Fostervold og Stenrud førte mannskapet greit i mål som lagledere i Lozics fravær. På banen gjorde de begge noen småfeil i henholdsvis angrep og serve, men ga en helhjertet innsats. I de to siste settene spilte Stenrud kant, og Amundsen tok villig og godt over som andreslagende. Sandvand begynte kampen med stolt å erklære at ”det er ikke mange som har mora si på tribunen med selvlagde dusker”. Utsagnet, samt rykter om oppmøte av søster og far, stemte med virkeligheten. De tre første settene gjorde sønnen jobben sin og ga aldri opp – etter mors formaning. Diagonal Løvik gjorde en gira figur til han ble avløst av nøkkel-Lie Johnsen - som virket mye annet enn utrenet rett etter en måneds dus i Sør-Afrika. Senter Dreyer Sæters vilje til delaktighet i spillet, medførte et par uplanlagte trekk, men en sterk serve og brutalt angrepsspill huskes best. Magnell gjorde det meste riktig i midt, men ergret seg høylytt over noen skarve servefeil. Libero Storvoll måtte spille seg varm, avsluttet tilfredstillende, inkludert et par sprellske opphentinger. Men i oppstarten var han mer verdig i å bære et Bambi-kostyme enn den blå liberodrakten. Heggen og Sandvik var viktige medspillere fra benk.
Sist endret av Sindre den 22 Jan 2007, 20:26, endret 2 ganger.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg steinar » 22 Jan 2007, 01:05

Magnild i Mosjøen. Mangrud i Oslo. Hvorfor det egentlig? Er Magnell så vrient?
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23

Innlegg Sindre » 22 Jan 2007, 02:36

steinar skrev:Magnild i Mosjøen. Mangrud i Oslo. Hvorfor det egentlig? Er Magnell så vrient?


Jeg beklager så meget, Steinur! Tatt i betraktning av at klokka var halv to på natta (, sånn som nå,) og unge Seinrar fikk relativt god feedback, er det fortsatt for dårlig av undertegnede. Årsaken er nok en miks med min svært gode kamerat med etternavn Mangrud, skjønner du Steinhard. Å bli forvekslet med ham, Stayer, er dog ikke et minus.

Men jeg skal gjøre mitt ypperste for å unngå gjentakelse. Greit, Stone-arr?
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg steinar » 22 Jan 2007, 10:02

Magnild krever ikke mer...
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron