H2 på en smell

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H2 på en smell

Innlegg thomas » 22 Jan 2007, 01:16

Det var en relativt trøtt gjeng som dro til godt brukte Åshallen lørdag morgen. Ekstraordinær avdelingsturnering stod på programmet, og Oslostudentene stilte som vanlig med stor tropp og en trener til å styre showet.

Askim - OSI2 (2-0)
Det tidligere elitelaget har visst store planer om å rykke opp en divisjon denne sesongen, og hadde ikke alt for store problemer med å vinne mot søvnige H2-spillere. Det var nok å sette fingre og tær på for Marte, blant annet de unødvendig mange servene som gikk ut. Fortjent tap mot laget som senere stakk av med det edleste metallet i turneringen.

Holstad - OSI2 (2-1)
Lettere skulle det gå mot vertene - trodde OSI. Unggutta ble oppskriftsmessig overkjørt av et tent H2 i første sett. Derfra gikk det en vei. Hjemmelaget byttet legger og rundlurte OSI i andre sett, som tydeligvis trodde at seiern allerede var i boks. I tredjesettet kom det seg noe, men med strektråkk på serve og uenige dommere blir det tap med knapp margin. Unødvendig tap mot et ivrig Holstad-lag som skal ha all honnør for friskt spill etter førstesettet.

Sjeldent har det blitt observert så skuffede 2. divisjonsspillere i Åshallen. Kampen ble analysert og humøret ble etter hvert justert noe opp med sprengt pølse og kaffe.

OSI2 - OsloVolley2 (2-0)
Byrival OsloVolley fikk unngjelde for studentenes dårligere resultater tidligere på dagen. Det ble nå spilt for å slippe dømming av dagens siste kamp, samt en kjip femteplass. Selv med en tre meter høy spiller på banen var OsloVolley sjanseløse mot kramkara fra Blindern. Spillet fungerte godt i alle ledd og begge sett ble vunnet med behagelige siffer.

Deretter slang H2 seg inn finstasen, og vel hjemme i Oslo ble restene av skuffelse lett drukket vekk. Årets første turnering og lagfest er nå historie, der sistnevnte ble gjennomført med glans.

Chris har blitt frisk i skuldra og spilte sine første kamper for sesongen, det samme gjorde Trond, som har alltid vært frisk i skuldra. To flotte comeback.

Marte hadde med seg denne troppen til Ã…s:
Anders, Arne, Chris, Jan Erik, Kim, Lars, Martin, Per Ivar, Rune, Terje, Thomas & Trond
thomas
Banens beste
Banens beste
 
Innlegg: 64
Registrert: 18 Okt 2005, 00:27
Bosted: oslow

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron