Side 1 av 1

OSI D2 - Ivrig 3-0, OSI D2 - Heggedal 3-1

InnleggSkrevet: 11 Feb 2007, 23:26
Karin
11 D2-spillere møtte opp søndag formiddag til to kamper som så lette ut på papiret, men som vi MÅTTE vinne. OSI gikk nådeløst til verks, med knallhard serving og ellers greit spill i første sett - 25-8 8) . Elin og Helle var settets store spillere, sammen servet de inn nesten hele settet.

I andre sett dalte konsentrasjonen og intensiteten noe, og med mindre servepress måtte vi vise at vi også kunne spille forsvar og angrep. Et greit sett som endte 25-13 i vår favør. Men konsentrasjonen skulle dessverre fortsette å dale... Gratisballer datt ned ved nettkanten, smasher gikk ut eller i nettet, og egentlig fortjente vi ikke å vinne tredjesettet mot Ivrig, men disse jentene har ikke lært de mest basale tingene i volleyball, og vi vant likevel 25-22. :?

Kamp nummer to: Heggedal hadde i kampen mot Ivrig tidligere på dagen vist at de har brukt sesongen fornuftig, og vi visste at langt bedre spill måtte til for å slå dette laget. Likevel ble første sett vanskelig, det så ut som de fleste av OSI-spillerne trodde at vi skulle vinne ved å stå stille på banen og sove. Men den gang ei, Heggedal var langt bedre enn vi husket dem, og de vant fortjent første sett 25-15 (!). Nå måtte en real pep-talk fra trener Hedda til, hvor vi måtte minnes på alt vi har trent på i det siste, og at vi faktisk må SPILLE for å vinne. Det hadde sin virkning, og sakte men sikkert begynte ting å fungere igjen. Men også i 2. og 3. sett fikk Heggedal langt flere poeng enn de burde ha fått, henholdsvis 21 og 18. Først i 4. sett klarte OSI å vise hva vi virkelig kan. Mottak og legg var nå presise, Solveig og Dagmar begynte å time riktig og kline til i angrep, Elin slo høyt over blokka, og endelig klarte vi å blokke ned de teite dippene... :twisted: - 25-15 til OSI.

Alt i alt vinner vi fortjent, men i tredje settet mot Ivrig og de tre første mot Heggedal gir vi bort alt for mange poeng. Sånt spill er ikke godt nok når vi neste helg må vinne rankingturneringa i Engebråthallen, så vi får bare håpe at vi tar med oss det gode spillet og legger igjen sløvheten hjemme da. :wink:

OSIs utsendte: Linn Eva, Anne Brit, Helle, Solveig, Line, Linn Heidi, Elin, Kristine, Karin, Merethe og Dagmar.