Koll – H1 (3-0): Nonsjalant ekko

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Koll – H1 (3-0): Nonsjalant ekko

Innlegg Sindre » 14 Feb 2007, 01:23

Koll – OSI (3-0): 28-26, 25-23, 25-23

Ingen av lagene virket å ville vinne lokalderbyet tirsdag, OSI aller minst. Koll halte i land de seks ekstra poengene for å skille byrivalene.

Det spøker for OSIs ambisjoner om å avslutte serien på topp. Hjemsøkt beskriver stemningen i Kringsjåhallen denne februarkvelden, der begge lagene i perioder var skygger av sitt fulle potensial. De spredte skrikene om innvoller (guts) hørtes ekstra godt i et ekkooptimalt tomrom.

Med kampstart tre timer før onsdag, bar både oppvarminga og førstesettet litt preg av at noen av spillerne allerede hadde tatt kvelden. OSI førte an til 10-8, men falt så bakpå til 13-18. Et par taktiske bytter ga en viktig sinnsendring, om med ett var det settball på 24-22. Hvordan settet kunne tapes 26-28 er en gåte.

Gulvflaten på full bane er stor, og det er ikke et stort matematisk mysterium å forstå hvordan Koll fikk flere poeng de siste to settene. Tross mye godt spill, var andelen treff utenfor de 81 viktige kvadratmeterne alt for høy. At OSI også fikk flere nettkjenninger og forårsaket åpenbare hands hos Koll ville vært positivt om duellen ble utkjempet i fotball. Flere fiklesituasjoner og dyttangrep fra vertenes midtre parti ødela også for studentlagets poengsanking.

Kantrekka hadde den største utskiftningen i løpet av de 70 minuttene kampen varte. Trener Lozic hadde en god forsvarsdag, men marginene i angrep var kjipe. Sandvand måtte se Koll ta imot flere av avslutningene med åpne armer. Sandvik manglet litt presisjon versus all viljen. Stenrud gjorde det meste rett med innhop i tredje sett. Storvoll kom inn midtveis i første sett og spilte resten av kampen som kant riktig tilfredstillende, men hadde utur på et par avgjørende avslutninger. Lie Johnsen smalt til i flekkene, men var litt oppgitt og uheldig på diagonal. Heggens innhop var det ikke mye å utsette på. Amundsen viste ordenssans i leggeteknikken, selv om ballfordelingen var litt udemokratisk når det kokte som mest. Magnell, Buskop og Dreyer Sæter gjorde de vellykkede angrepene utagbare for Koll, men ingen var ballens beste venn i kveld. Førde holdt ballen i spille for det meste, men manglet noe av selvsikkerheten han bruker å trakke på seg med liberotrøya.

Konklusjonen er at mer vilje og innsats er nødvendig om man fortsatt vil drømme om gullrush. Det var dog glimt at storhet; OSI var i ledelsen og hadde gode opphentinger i alle tre settene. Oppmøtet var også fenomenalt. Alle femten i stallen var på Kringsjå, selv om bare 12 fikk plass på kampskjema. Fostervold førte laget fra benken, mens Doležal og Løvik lagde liv på tribunen.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron