Side 1 av 1

D2 tar førsteplass i ranking!

InnleggSkrevet: 18 Feb 2007, 13:32
Solveig
På lørdag var d2 rustet til kamp, eller rettere sagt kamper.

I første kamp møter vi Koll 3. Ikke så mye motstand på andre siden, men allikevel klarer vi å ha godt spill fra vår side. Elin har en eviglang serverekke, og midtene får kjørt seg på midtangrep! Gøy! 2-0 til OSI! Neste kamp møter vi Myrer. Vi spiller ikke så bra, men klarer å hale i land en seier - 2-0 til OSI. Neste kamp i rankingen er Bislett. Av en eller annen grunn lider alle av akutt hukommelsestap, og vi glemmer å spille ball slik som vi har trent på. I tillegg har vi en dommer som ikke er helt stabil. Vi vinner så vidt første sett, men Bislett tar de to neste. Første tap i rankingen, 2-1 til Bislett.

Neste kamp er mot Valler. Med en liten hevnelysten jævel på skulderen (valler dømte kampen mot bislett) bestemmer vi oss for å knuse! Med en sikker tro på seier, går vi ut på banen og spiller ordentlig volleyball! Alt fungerer på banen, og med en habil heiagjeng på siden, ruler vi banen! 2-0 til OSI, og OSI d2 har fått en velfortjent plass i semifinalen.

Askim er på andre siden av nettet i semien. Med forrige kamp friskt i minne, går vi ut på banen og vi er "tøffe i trynet". Servetrykket fra vår side hindrer gode angrep fra andre siden, og de angrepene som kommer tar blokka, lett! Gode mottak, og med nydelig og variert legging, slår vi ball inn gang på gang. Forsvaret vårt jobber beinhardt, og de fleste ballene plukkes opp. It's no stopping us! 2-0 til OSI D2. Dagens beste kamp!

Finalen står for tur. Finstad mot OSI. Vi er inne i en god flyt, og selvom de fleste begynner å bli ganske hese etter all heiing, bruker vi den siste biten som er igjen av stemme på denne kampen. Vi tar det første settet relativt greit, men vi begynner å merke at det har vært en lang dag. Andre settet sliter vi litt, og konsentrasjonen vingler litt. Etter en god peptalk fra Hedda, går vi ut på banen og får det unnagjort. 2-0 til OSI, og seier'n er vår!

O-S-I----SU-PER-SERVE----DET-VAR-LETT----EN-GANG-TIL----

Spillere som var med : Karin, Linn Heidi, Linn Eva, Elin,Marte, Dagmar, Line, Helle, Anne Britt, BC og Solveig.

InnleggSkrevet: 19 Feb 2007, 10:59
Helle
Veldig bra jobba, jenter!
Og utrolig bra at vi fikk satt liberoen til Valler litt på plass, hehe :twisted:

We did it!! :)

InnleggSkrevet: 19 Feb 2007, 11:26
Linn Heidi
Veldig bra jobba jenter! Synes det er utrolig bra at vi klarte å skjerpe oss etter tapet mot bislett, og gruse Valler!
Synes også Helles drapsforsøk på motstandere i finalen må kommenteres. "1 down, 10 to go!" :twisted:

InnleggSkrevet: 19 Feb 2007, 15:46
BC
*su-per-smash* :D

(burde kanskje heller vært knock-out-smash... :wink: )

InnleggSkrevet: 19 Feb 2007, 16:00
Helle
Jeg kunne jo ikke vite at dama hadde prolaps i nakken...

InnleggSkrevet: 19 Feb 2007, 18:25
Solveig
"tok jeg for mye møllers tran?"