Fjerdeplass til D3 i rankingturnering!

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Fjerdeplass til D3 i rankingturnering!

Innlegg Marit » 21 Feb 2007, 12:07

Lørdag var det klart for rankingturnering i Engebråtenhallen. Første motstander i puljespillet var Askim. Vi var veldig klare for å gi Askim kamp, men det var imidlertid lite som minnet om bra volleyballspill fra D3 sin side. Ettersom ingen av liberoene våre var med denne dagen, slet vi spesielt i mottak og med å forsvare oss mot gode smasher fra motstanderne. Angrepene våre var heller puslete, og Askim plukket opp det meste. Det hele resulterte i at vi tapte 0-2.

I neste kamp var det Oldenborg som stod for tur. Vi hadde ikke planer om å tape nå, så vi skjerpet konsentrasjonen og spilte mye bedre enn i første kamp. Dermed var dagens første seier i boks, og dette medførte 2.plass i puljen.

Første hinder på vei til semifinale, var Bislett. Det måtte et tredje sett til for å få en avgjørelse av kampen etter at lagene hadde vunnet ett sett hver. Det siste settet ble en spennende affære. God stemning i laget og masse heiing fra sidelinja førte til strålende spill av OSI, og vi tok settet 16-14! Vi klarte oss bra i mottak selv om vi ikke hadde libero, og vi hadde også mange bra angrep. Dagens beste kamp! Hipp hipp hurra :D !

Så var det tid for semifinale mot Finstad. Spillerne var en gjeng rutinerte damer som var hissige på dippingen. Vi var litt for baktunge, og var dårlige på å plukke opp disse ballene. Finstad vant det første settet ganske greit. Det andre settet var ganske jevnt, men resultatet ble 26-24 i Finstads favør. De fikk med det æren av å bli knust av D2 i finalen.

I bronsefinalen møtte vi Askim for andre gang, og det ble desverre ingen suksess nå heller. Vi var slitne etter en lang dag, og noe av den dårlige trenden fra første kamp kom frem igjen. Verken mottak, forsvar eller angrep stemte. Kampen var rimelig kjapt unnagjort, og vi tapte 0-2 nok en gang. Vi er likevel fornøyde med fjerdeplassen, og vi gratulerer samtidig D2 med seier!

Spillerne på D3 var: Ina, Hanne B, Hanne H, Marianne, Silje, Sarah, Trine, Kaia, Sara, Marit.
Marit
 
Innlegg: 1
Registrert: 21 Feb 2007, 10:58

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron