Side 1 av 1

H1 – Spirit (3-0): Sirkus i tre akter

InnleggSkrevet: 01 Mar 2007, 12:42
Sindre
OSI – Spirit Lørenskog 3-0: 26-24, 25-21, 25-14

Domus Athletica huset i går kveld en forestilling fylt av pulserende overtak, snodige avslutninger og verbal sagmuggkasting.

Flomlyset lyste opp den blå manesjen mens hjemmetroppen med volleyballakrobater og gjestegruppen med de originale og utradisjonelle trylleslagene underholdte publikum den timen kampen varte. Hjemmelaget fikk flest poeng i alle settene som annonsert, men innfridde ikke skikkelig før den store finalen.

Første akt symboliserte en urolig sjø. Byskuta ledet 4-0 og 12-9, mens tømmerflåten stilnet stormen begge gangene, og seilte opp i en 22-19 ledelse. Dette så ut til å skremme vannet av OSI, som kom seg på overflata og heiste seil på en medgangsbølge som varte settet ut.

I andre akt, var tema ishockey. OSI viste dette med å bytte fem av sju på førsterekka. Igjen var det flere feilskjær i konsentrasjon og blokkpassering, men også denne gangen kunne studentlaget glatte over de ballene Spirit fikk inn kjøkkenveien, ved å holde hodet iskaldt mot slutten. Det gjorde ikke bortelagets kaptein etter en dommeravgjørelse på stillinga 14-16. Iversen sa ikke en puck, men lot maska droppe og slo til nettstolpevantet. Utbruddet resulterte i gult kort og ekstra poeng til OSI. Et annet høydepunkt var da Dreyer Sæter smeltet til med en liberoredning på stillinga 6-4 til OSI.

Tredje akt satte fokus på hønsenettingen som skilte kamphanene fra hveten. I en kamp preget av mange nettberøringer med og uten ball fra bortelaget, var tredjesettet en høydare. Samtidig forsvarte hjemmelaget reviret bedre enn de tidligere i forestillingen. Da sceneteppet gikk igjen for Spirit, stod det 25-14, selv om litt hardere innsats på slutten kunne frarøvet laget to siffer. I stedet satte OSI inn legger Amundsen som midtspiller framme sammen med legger Stenrud, som nesten fikk til noen fremragende avslutninger.

OSIs aktører i sving:
Oppleggere: Amundsen, Stenrud
Kant: Sandvand, Lozic, Fostervold, Storvoll
Midt: Buskop, Magnell, Dreyer Sæter
Diagonal: Lie Johnsen, Heggen
Libero: Sandvik