H1 – Mosjøen (1-3): Skeivt utfall i jevnt tap

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 – Mosjøen (1-3): Skeivt utfall i jevnt tap

Innlegg Sindre » 04 Mar 2007, 18:38

OSI – Mosjøen 1-3: 20-25, 23-25, 25-22, 22-25

Deler av seriefinalen gnisset og spraket, men den eksplosive jubelen og storspill-autonomien ville ikke detonere.

At ”Mosjønistene” fortjente seierspotten er nok rett, men den kom ikke lett. Begge lag passerte 20 poeng i alle settene og små endringer i kampmaterien kunne ha ført sluttresultatet til hjemmetriumf.

Verken i første- og fjerde sett åpnet studentlaget resolutt nok. Mosjøen surfet opp i en 21-12 ledelse i første omgang. Opphentinga med fem-seks strake poeng, anført av en servende trener Lozic kom dessverre for sent. Siste sett startet med 0-6 etter en grom serveserie av bortelagets legger Nerdal, en ledelse som minket uten å bli utlignet.

Serven ble kampen gjennom en Nordlands trompet som blåste inn et utall baller mot unormalt kunstneriske OSI-mottak. Det sportslige mannsorkesteret ble akkompagnert av trygt samspill, dippelist og kraftige kanttrommer.

Men OSI var ikke tapt bak en reservebenk. I andre ledet OSI ved minst to anledninger, og så ut til å triumfere til få poeng gjenstod. I tredje sett førte vertene an med ledelse fra start til mål, symmetriske mottaksbuer, stakittblokk og saftpress i serve. Enkelthendelsen som vil bli husket er Buskops forsvarsspill på stillinga 20-15, der en kraftsalve fra Mosjøen ble elegant returnert kun ved hjelp av en kald skulder. Totalt sett var antall feilanmerkninger i mottak, serve og presisjon dessverre større enn et klarsignalet for å fullføre turen til seier.

Som i forrige kamp, fikk hele dusinet spilletid. Buskop svevde som vanlig i midten fremme. Også sentrerte Magnell jobbet hardt, men nådde ikke alltid frem. Dreyer Sæter ble uoffisielt kampens beste spiller etter innhoppet i tredje sett. På kant var Sandvand og Lozic stødige, men slet litt med henholdsvist serve og mottak. På diagonal var det ingenting å si på akselerasjonen til Lie Johansen, dog et fåtall baller ville gitt større uttelling med bedre plassering. Libero Storvoll burde heller vært hos fysioterapeut for plagsomme ryggsmerter, enn å møtt opp i posisjon seks. På en svak dag ble det dessverre mer eim av tigerbalsam enn redinger fra tigersprang. Sandvik, Fostervold, Løvik og Heggen hjalp til litt innimellom i forsvar, og på kantangrep.

Mosjøen kapret andreplassen i gruppa etter å gjøre rent bord i helga mot Koll (3-2), Lier (3-2) og OSI, sistnevnte som dermed ble skjøvet ned til fjerdeplass. Da de argeste konkurrentene ikke stiller i den avgjørende rankingturneringa i Bergen neste helg, kan OSI likevel vinne divisjonen sammenlagt – da Topp Volley Norge ikke offisielt kan heve det gjeveste trofeet. Dette forutsetter hederlig innsats og en sterk plassering.
Sist endret av Sindre den 07 Mar 2007, 10:07, endret 2 ganger.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg steinar » 04 Mar 2007, 19:57

det ser ut som om jeg er dia...det er feil.
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23

Innlegg Sindre » 05 Mar 2007, 11:03

bedre?
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg steinar » 05 Mar 2007, 11:38

JA! Mye bedre. Best! Heia OSI!
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron