Side 1 av 1

Ranking i Bergen - d2

InnleggSkrevet: 12 Mar 2007, 22:10
Solveig
Lørdagsmorgen startet med kamp som ingen av oss husker noe som helst av, men vi hørte noe rykter om at det ble 2-0 til Austrått. Neste kamp møtte vi Stod, og nå hadde vi endelig våknet litte grann! Serven ble skjerpet, og vi jobbet bra... Men Stod var gode, så det endte med 2-0 til dem. Vi satset på at denne gode utviklingen kom til å fortsette da vi skulle møte toppvolley jentene. Og det gjorde vi jammen! Vi spilte som et bra førstedivisjonslag (tør jeg å påstå :roll: ) og vi tok det første settet med god margin. Vi fortsatte med vår gode spilling, men det holdt desverre ikke i det andre settet. Et spennende siste sett, men Toppvolley stakk av med seieren.
Etter å ha mast oss til å få igang nedre sluttspillet litt tidligere, møtte vi Sogndal. Vi spilte Sogndal av banen med knall jobbing fra alle jentene, 2-0 til OSI!


Så var det fort i dusjen, og på med klæra, for byen ventet. Cyclo var stedet for å spise litt, feire Linn Heidi (hun ble 25 år!!) drikking, alternativ basketball med mer! Etter noe øl og en cider gikk vi videre til the scotsman. Med "la-oss-spille-hits-fra-tidlig-90-tallet-og-tidligere" ble det masse shaking, så vi hadde det nok så gøy! OSI rula dansegulvet, til tider så heavy at noen osiere måtte forlate dansegulvet fordi de ble utsatt for alvorlig pisking i ansiktet av dansende hestehaler!

Dagen der på.....
Første kampen møtte vi Koll 2. Til tross for en sen lørdagskveld, startet vi bra. Vi spilte helt greit, og vi tok det første settet uten problemer. På andre settet våknet Koll og de dro det andre settet i land. Siste settet tror jeg vi spilte bra, men Koll spilte bedre. Koll gikk av med seieren, 2-1 til Koll.

Helgens siste kamp møtte vi Austrått igjen. Mange spilte bra, imens noen falt litt igjenom ..(som f.eks serve.-.. sorry jenter. :( ..) Uansett, første settet ble vi feid av banen. Andre settet ble jevnere, men Austrått var ganske så mye bedre enn oss. 2-0 til Austrått.

Hehe, har gitt lite cred til folk i dette referatet. Bra spilling som dia Linn Heidi og klin-gææærn smashing fra Dagmar. Mye bra serving og angrep Elin og Marte. Super legging Linn Eva. Gode mottak og bra jobbing i forsvar Karin. Helle plasserer angrepene sine nydelig, og klarer å bruke blokka på andre siden til vår fordel, good! Også ble det litt angrep fra forfatteren! Morro! Og sist, men ikke minst, takk for dere som stilte som lagledere (u did a great job!) og de som heia på oss! That's it for now folks

InnleggSkrevet: 14 Mar 2007, 01:21
Linn Heidi
O - klapp - S - klapp - I - klapp, klapp, klapp, klapp

Tusen takk for en suuuuper bursdagsfeiring folkens!!!!