En søndag med D5

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

En søndag med D5

Innlegg Cindy » 20 Mar 2007, 01:53

På søndag dro et lite, men godt D5, Elise(D6) og meg (= trener) til Ås for å spille sesongens siste rankingturnering i 3.divisjon.

Vi begynner mot Kolberg som leder både vår avdeling og hele serien. Startvansker i første sett og Kolberg vinner dette ganske suverent. Jentene tar seg sammen, server litt tøffere, gjør generelt ting ryddigere og plutselig har OSI tatt sesongens første sett fra Kolberg. Tredjesettet blir Kolberg liggende litt foran helt fra starten, OSI følger, men det endte vel 15-12 til Kolberg.

Neste er Tyrifjord som med like treningsdrakter, bagger og egen kasse med mat ser rutinerte ut i forhold til OSIs noe varierende stil. Men "image is nothing".... 2-0 til OSI.

Tredje lag ut er Koll 4. Vi vet fra tidligere at nå gjelder det å stå i ro til man ser i hvilken retning ballen faktisk går. Det vi ikke hadde tatt med i beregningen var at Koll også hadde blitt bedre siden sist. De gjør en iherdig forsvarsinnsats og vi sliter med deres oppstilling i forsvar da denne ikke gir oss de samme hullene å dippe ballene i som vi er vant med. Vi vinner vel første sett med knappest mulig margin, men andre settet går irriterende nok til Koll. Konsentrasjon om å spille vårt spill og om å være krigerene i denne kampen gir seier i tredje sett!

Siste lag i puljen er Sentrum. Med Sentrums trener som dommer vinner OSI 25-18 og 25-15. Lett!:)

2.plass i pulja hadde jeg forventet skulle gi semifinaleplass, men kampoppsett i 3.divisjon er tydligvis overlatt til kreativiteten, eller mangel på denne, og dermed spiller vinnerene av de to puljene mot hverandre i en finale mens vi spiller bronsefinale... Ja,ja.

Kolbotns unge lovende + en voksen og erfaren venter. Bra trøkk på nettoppvarming fra begge lag. D5 fortjener i denne kampen mye skryt. Ryddig spill, bra serving, kjemping til siste slutt og ikke minst roping og jubling til Kolbotns fortvilelse. 2-0 og tredjeplass til OSI!!

Jeg er kjempestolt og takker Elise så mye for for at hun stilte opp og gjorde en kjempejobb! Resten av D5s utsendt på Ås var: Ingvild, Ingrid, Herdis, Martine, Katka og Marie.

3.plass i denne turneringen ser nå ut til å gi oss 3.plass i serien totalt. Bare slått av Kolberg og Råde som også er de to lagene som ligger foran oss i vår egen avdeling. Gratulerer!
Cindy
Proff
Proff
 
Innlegg: 101
Registrert: 30 Aug 2005, 23:21

Innlegg Marie » 25 Mar 2007, 19:46

Yeah for oss!
Marie
Fersking
Fersking
 
Innlegg: 8
Registrert: 15 Okt 2004, 15:24


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron