Side 1 av 1

Dramatisk sesongavslutning for D3!

InnleggSkrevet: 27 Mai 2007, 23:15
Trine
Ja da var det Ekeberg cup - det vi har gått og gledet oss til hele sesongen, eller ihvertfall den siste måneden... :) D3 åpnet (som vanlig) med fenomenalt godt spill - vi møtte erkerivalen Topp Volley Norge i første kamp. De urutinerte 17 åringene hadde ingen ting å hamle opp når de møtte et D3 lag som alle hadde tatt litt mye Møller's tran til frokost... Vi brukte kløkt og vår lange erfaring som volleyball spillere og hamret inn serve etter serve og smash etter smash. "TVNorge" var sjanseløse og tapte 2-0. Woohoo til oss!! :D Gid suksessen bare hadde vart resten av dagen...!

Neste 3 kamper husker jeg ikke hvem vi spilte mot, så kanskje du kan fylle inn litt her oppmann Hanne? Husker bare at vi tapte mot alle, enten 2-0 eller 2-1 og vi tapte også mot Koll som hadde leid inn Linn Eva som legger så det var litt surt. Til tider spilte vi bra men ikke i nærheten av hva vi egentlig kan prestere... Ja ja :oops:

Søndag var vi redusert til kun 6 spillere ettersom kaptein Kaia måtte melde avbud i siste liten. Vi går på med friskt mot men gårdsdagens kamper har satt sine spor i våre ikke-fullt-så-unge kropper. Alle er litt stive og støle og vi taper mot "FBI" som er et sammensuriumslag av sykehus og forskningsfolk som ikke har spilt sammen noen gang før og ikke har spilt volleyball på flere år så det gjorde tapet ekstra pinlig (ifølge Hanne B) :). Hanne H. skader seg også stygt under denne kampen under et knallbra angrep og blir redusert til å serve underarm og kun ta fingerslag eller bagerslag. Uff og huff, hvordan skal dette gå?!?

Før siste kamp har vi skikkelig team-building, med styrkesirkel og felles uttøying, og øver oss på noen nye sang og klappeheiarop vi kan kjøre under kampen. Spesielt de urytmiske spillerne på laget (les: Hanne B. og Trine) sliter med dette men klarer til slutt å henge med... :wink: I siste kamp møter vi Ivrig som er et kjempe hyggelig lag og ganske flinke. De slår oss bra i første sett 25-17 eller noe. Men i pausen før 2.sett går det opp for D3 spillerne at dette er siste kamp vi spiller helt sammen og vi har ikke lyst å tape, eller at dette skal være siste settet så vi må ihvertfall få til et 3.sett. Stemningen på laget er på topp og vi øver og øver på de ny-læret sangene men det klaffer ikke alltid like bra, dog er det komisk og får oss i godt humør... Og selv om Hanne H. er skadet så redder hun mange baller og server som en helt, og Sara (svensk) lager blodbad på banen etter at hun har slengt seg etter en ball og får et sår på armen som fossblør så vi må ha "skade time-out" eller hva nå Trond kaller det, så gruser me på (som Hanne B. sier), og vinner 2.settet overlegent. Vi sliter litt i 3.settet og ved side bytte er det 8-4 (eller var det 8-6?) men så tar vi dem igjen etter noen fantastiske angrep fra Sarah (tysk) som ikke hadde vært mulige uten utrolig bra legging fra Hanne B. Og for en gangs skyld er det stabile server fra undertegnede, og etter en utrolig bra final blokk av Silje så er vi i mål og D3 har vunnet!!! (7.plass av 10 men allikavel) :D

Takk for en kjempe artig helg jenter!! Og takk Trond og Jonas for at dere stilte opp når dere kunne :) For en fantastisk hyggelig sesong det har vært!! Og ekeberg cup var bare kirsebæret på iskremen eller hva nå enn det utrykket er :wink:

Til stedet lørdag: Kaia (som var savnet på søndagen!), Hanne B., Hanne H., Sarah L., Sara O., Silje, Trine
Til stedet søndag: Alle unntatt Kaia
På heiabenkeng: Trond og Jonas når de kunne, pluss Steinar en gang i blant. Takk!

InnleggSkrevet: 28 Mai 2007, 10:32
steinar
Heiagjeng var vel kanskje å overdrive, men jeg klappet litt forsiktig noen ganger...

Yuhuu!

InnleggSkrevet: 29 Mai 2007, 09:16
kinaina
Syns det hørtes ut som dere var flinke jeg!

Humøret er det i jaffal ikke noe å si på!
:D