H1 vs Lier (2-3): Klapp selv om kvart glapp

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 vs Lier (2-3): Klapp selv om kvart glapp

Innlegg Sindre » 21 Okt 2005, 00:18

Det var en gang en torsdagskveld da bunnlagene fra førstedivisjon og eliteserien møttes i enden av Domus Athletica for å utkjempe hvem som skulle være blant de åtte beste i volleyballandet her.

Bortelaget takket for gjestfriheten ved å seire i de to første settene. Årgangene på elitelaget hadde gjæret lenge. Og gjennomsnittshøyden tyder på god vekst på hjemgården. I kampens oppstart viste Lier ingen nåde for Oslo-studentene som skulle til kvartfinale-seteren for å spille seg gode. Særlig sentertrollet returnerte ballen fra fjellhøyt, tidvis over blokka.

Men OSI ga seg ikke uten kamp. Kveldens batalje er årsbeste av de sju som ble brukt mest på banen. Forsvarsballer ble sanket i hopetall, mottakene hadde god høyde, og angrepet var hardt og kontant i mang et høve.

Hvilken trylleformel som traff hjemmelagets spillere før tredje sett, er ukjent. Med ett var usikkerheten og respekten for elitelaget borte. Side-outene kom umiddelbart, blokka ble til mur og som lagleder CC Stenrud uttalte:
- Vi kan lese kvartfinale i øynene deres!
Selv om kampen fortsatte jevnt, var det OSI som nå hadde overtaket og halte i land ett sett, og så enda ett, til Liers utslitte forfjamselse. Fjerdesettet blir riktignok også husket som det med like mange servefeil som spillere på startsekseren.

Sistesettet vippet frem og tilbake hele veien. Etter hvert sto det nervepirrende 13-11 til hjemmelaget. Skulle outsiderne, Askeladdene, the underdogs sende liksom-elitelaget ut av NM? Det virket slik veldig lenge. Spillerne og publikum var en snartur i Himmelen, eller på Liertoppen - for å bruke sekulariserte termer. Men da lagene hadde spilt lenge, og lenger enn lenge, vant Lier det avgjørende femtesettet med knappest mulig margin.

Hva som gikk galt er ikke enkelt å svare på. Spake server eller småkorte mottak er ikke grunner nok alene. Kampen var tett og gutta spilte solid. Nils var kampens hovedperson og hamret inn legg fra alle vinkler i et tempo som om fruen hadde fått bekkenløsning. Og all ære til de to dusinene fremmøtte som tidvis brølte heiarop som om de hadde veer på gang. Slagere som ”Lier rykker ned” og ”Sett deg ned” runget utover hallen med en pust sterk nok til å blåse ned en hel grisefjøs (i Lier).

OSI har tatt sju sett på tre kamper på fem dager, og er knappe åtte poeng unna tre seire av tre mulige. Men med unntak av resultatet mot Froland; den eneste skålen laget fikk heve denne uka var den Tord satt på - på toalettet i Lørenskog.

Kjipt, kjapt, snute, så var Norgescup-eventyret til OSI ute.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg bertil » 21 Okt 2005, 12:56

synd at dåkke ikke slo d forbanna Lier-laget
bertil
 

Innlegg steinar » 21 Okt 2005, 15:10

Det tror jeg resten av norge også mener. Leir inkludert.
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron