Side 1 av 1

LANGT borte best for OSI H1

InnleggSkrevet: 08 Okt 2007, 12:23
Jonas
TVN2 - OSI (16-25, 22-25, 23-25).

Ti gladgutter møtte opp på Ensjø T-banestasjon hvor vi skulle hente våre 3 lekre leiebiler. Anders var sen som vanlig, Johannes fant fram, mens Tord møtte opp med 4 sting over øyet. Etter mye diskusjon viste det seg at Tord Lie hadde vært utsatt for sameskjending. Vi fordelte oss broderlig i de 3 flotte stasjonsvognene og la ut på tur.

Når vi kom til Lier tenkte vi "Hurra, her skal vi ikke stoppe i år". Det var da unge Sandvik la merke til skrikelyder i den ene bilen. Også stoppet vi på Lier i år igjen. Kortversjon: Varmt hjul, damer som selger pølser og brus, ringe masse, Viking, tur på lasteplanet til Viking, verkstedet til Viking, 2 biler snur, resten av turen blir trang, 3 biler har blitt til 2 før vi har sett et eneste fjell. Langversjon: Kommer ikke på trykk da leieselskapet i ettertid har vært meget ydmyke og tilbakebetalende.

Nå feis vi av gårde over fjellene, hørte på ymse musikk, svarte på tvilsomme quizspørsmål, og fikk mye turistinfo om Kongsberg av Aicher. Vi leste aviser, ble kvalme, sultne og tørste og lo av alle sauene og andre dyr de har på landet. Omsider kom vi til Haukeliseter (undertegnede var overbevist om at det het Haukelisenter, men burde kanskje ha visst bedre). Her lå den ene bilen foran den andre og varslet om en omkjøring med 30-45 minutters ventetid. Bil2 valgte heller å stoppe for et bedre måltid med kjøttkaker servert av svensker som tydeligvis har funnet veien til fjellheimen. Når vi kjørte videre ble vi stående ved den berømte bommen. Aicher dirigerte trafikken, mens anonyme blottere moonet til biler som kjørte forbi.

4 timer etter planlagt er vi fremme ved Ryfylke Fjordhotell. Noen velger å ta en spasertur i hovedgata i Sand, og når man har gått opp og ned på 2 minutter og 45 sekunder blir det køya og en eledig film før man sovner stille inn. Frokost klokken 0900. Godt. Tur til hallen for å se Tromsø mot TVN1. Fin kamp, selvsagt 5 setter. Vonde seter i hallen. Invester litt her så kommer det kanskje noen flere og ser på. Tromsø vant 3-2.

Om selve kampen er det ikke så mye å si. Vi er kanskje litt overtente, og starter kampen med unødvendig mye feil. Men så reiser vi i fra og vinner 25-16. Resten av kampen er ganske lik. Preget av en del feil, men med enkelte høydepunkter. Anders, Jon og Tord er gode i angrep, mens Harald er sjef bak. Kjetil dipper inn en ball i ny og ne, mens Steinar og jeg ikke gjør stort vesen av oss. Sveinung, Trond og Johannes kommer inn i 3.sett, er gode og sanker poeng. Kampen avsluttes med at Sveinung mater ballen inn på linja. Game, set, Match, vi banket TVN2. Generelt var det mye banking på denne turen. Dette gikk utover ribbein, panner, skuldre, og TVN2.

Vi ser frem til returkamp mot Toppvolley, og vi tipper de allerede da har blitt bedre og at det blir en tøff match.

Turgjengere: Kjetil, Tord, Anders, Jon, Steinar, Jonas, Harald, Sveinung, Trond og Johannes.

Ikke mobb Tord!!!

InnleggSkrevet: 08 Okt 2007, 21:33
Sol
Mobbing av Tord tolereres ikke!!!! Han ofret seg for to uskyldige :lol: jenter så vær snill...

InnleggSkrevet: 08 Okt 2007, 22:49
Helle
uskyldige..?

InnleggSkrevet: 09 Okt 2007, 10:22
steinar
Ta det helt med ro Helle. Alle i OSI vet at de ikke er uskyldige. Jonas skrev det bare på den måten sånn at foreldrene til de to jentene det er snakk om ikke skulle tro noe annet. Det er vel ingen som vil finne ut at datteren deres ikke er uskyldig på et forum på nett. Hva blir det neste da? At vi legger ut bildene?

InnleggSkrevet: 09 Okt 2007, 10:49
trond
Fyttisnekker'n