Side 1 av 1

Koll- OSI : FOR EN KAMP!!!

InnleggSkrevet: 11 Okt 2007, 23:09
ELM
Som jeg sa til Marianne.. jeg vet ikke hvor jeg skal begynne...

OSI dro opp til Kringsjå for å møte Oslorivalen Koll.. De to første settene er det ikke så mye å si om.. Vi hadde for mye respekt, og generelt.. vi er treige til å starte...

3. sett... Ting begynte å skje, vi begynte å jobbe i forsvar, blokka stoppet baller, angriperne slo ball inn.. men likevel lå vi under 16-11 (eller noe sånt).. Det var veldig spennende på slutten da vi fulgte hverandre opp til 30-et eller annet poeng. Men tro det eller ei, OSI TOK SETT FRA KOLL!!! HAHA MOHAHA! :D Alle gjorde vi den jobben vi skulle. Heiagjengen, bestående av 3 hardtropende tilskuere; Mari, Steinar og Terje, skreik høyere enn alle andre på tribunen.

Ting som ble gjentatt.. "plan" - fjortis hyl (ihvertfall fra undertegnede), mye gode taktikker i midten på banen - i det hele tatt.. :Volleyball var gøy!

Benken vår var kongebra og motiverende. Kun gode ord å si om den! (+ at vannflaskene var fulle til en hver tid).

4. sett: Vi fortsatte vi å storspille. Dessverre hadde vi mange servefeil.. Total sett i kampen, var det for mange av dem... likevel så spilte vi 26-24 mot Koll. Livern kom inn på banen på 24-21 og servet tøft, genialt bytte av Odd med libro/legger, dessverre holdt det ikke helt til mål...

Ting verdt å nevne.Susann og Kristine sine kongeblokker, Marte sin velplasserte baller, de super perfekte mottakene,herlig jobbing i forsvar, den gode følelsen av å ta ett sett fra Koll... + mye mye mer som jeg ikke kommer på nå..

Jeg må bare si til dere som ikke så de to siste settene.. dere gikk glipp av noe artig.. :)

Takk til alle for en god kamp!

Resultat: Koll- OSI: 3-1

InnleggSkrevet: 11 Okt 2007, 23:32
steinar
Lett verdt 40 kr.

InnleggSkrevet: 12 Okt 2007, 10:11
BC
Grattis med settseier, jenter :)