H1 – Koll (1-3): Sportslig askeonsdag

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 – Koll (1-3): Sportslig askeonsdag

Innlegg Sindre » 25 Okt 2007, 09:16

En godkjent avslutning kunne ikke berge poeng etter en forKollet åpning mot et antent bortelag.

OSI – Koll 1-3: 19-25, 19-25, 25-21, 23-25
Koll kom mest hevnlystne til kampen om Oslo vest, etter at OSI satte de på plass 1-3 i lørdagens gjengoppgjør i Askim. De var både flere og bedre enn sist. De hadde også med en støtte i spillende trener Tomislav Lozic, som utførte samme oppgave hos OSI i fjor. Hjemmelaget opptrådte mentalt uforberedt. Det ble en kampdag preget av poeng-faste, og bevis på at seiersrekker ikke er udødelig, jamfør tittelens semantikk. Symbolikken fullendes i at OSI satt igjen med asken som svertet av kullet (les; Koll).

De to første settene var labre for OSI og kunne minne om uinspirerte spilletreninger. Kampen begynte dog lovende. Lie Johnsen hoppservet solid, mens bortelagets motstykke ikke gjorde det samme – midlertidig. Så fylte OSI omtrent hele sesongkvota si med slag som bare treffer nedre del av ballen og sender den alt annet enn inn på banen. Det stod med ett 7-13. Av de ballene som gikk rette veien, presterte dommerfløyte å blåse føring for en smash av kant Førde. Generelt opplevdes dommerens vurdering og inkonsekvens i slagfeil som asymmetrisk dårlig, i disfavør OSI. Mottakene stod delvis i stil med grilldresser på julebord. Ingen av kantene imponerte stort, som ga ringvirkninger for senterspillernes deltakelse.

I tredje sett ble det mer giv, som kan illustreres ved at innbytter Sandvik ofret seg ved å tippe stolen han satt på bakover for å la de banesatte hente en ball litt ute av kurs. Midtveis ut i settet om oppsvingen. Lie Johnsen slår som regel ballene inn uavhengig av lagets drivkraft og humør. På 12-9 har dette skjedd et par ganger på rad. Diagonalen tar sin peke-nedover-mange-ganger-gest fordi ”det e vekti å showe litt”, mens Koll tar time-out. Både Magnell og Hoff hadde en god forsvarsdag. Og på 15-13 kommer også dagens prestasjon ved at legger Hoff, rask som en springfjær, plukker opp et angrep på 8,5 meter. Det bare må bli settseier når kant Stenrud server inn to ess fra 21-19, hvor den siste ”tar skalpen” av mottaket.

Fjerde sett så lenge ut til ikke å bli det siste. Koll begynte å gjøre feil, mens OSI begynte å tørre å slå alle typer andreslag. Men Koll har mye slagkraft fra sine kanter og diagonal, som prikket inn poeng litt uavhengig av hva OSI foretok seg. Og når OSI egen diagonal uvanligvis slår ut to baller på rad mot slutten, er det på tide å slå av hallysene og tenke frem mot rankingturneringa i Stavanger til helga.

Koll spilte ikke over evne, men gjorde lite feil i mottak og forsvar, og blokket usedvanlig solid. Koll hadde vilje, mens for OSI ville det seg ikke. Det var mye nesten, men lite hell.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron