H1 i rankingturnering: Sølvkunder på Sandnesturné

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

H1 i rankingturnering: Sølvkunder på Sandnesturné

Innlegg Sindre » 31 Okt 2007, 01:28

Et reisefølge på 13 mann på en fredag høres ulykkelig mange ut. Men jo flere volleykokkelurere, dess mer brøl. H1s innsats ropte på medalje, og slo til sølvpilen.

8F til 9E til 10D minnet unektelig om en kode for en kampreferent som endelig leste Dan Browns bestselger. Men referansene er rett og slett de tre seteplassene OSI-spilleren med kodenavn Q prøvde ut før avgang. Floppforsøket på å kapre en nødutgang skjedde ETTER at alle andre på SK4055-flyet til Stavanger hadde satt seg, og skapte oppstyr, men mest latter blant de reisende. Den overdøvende applausen kom ikke før et utvalg spillere tok takk-for-flyturen-gikk-bra klappinga til nye desibelhøyder. Medpassasjerene fikk mye gratis latter denne fredagskvelden.

OSI – TVN 3: 2-0
Gruppespillet åpnet med en forskriftsmessig seier etter horribelt morgenspill. Å ligge etter med en håndfull poeng mot et lag hvis spillere er like gamle som årene mange av spillerne har spilt volleyball, er ikke oppløftende. OSI halte i land en 25-23 seier før oppvåknings-boardingen was complete. 25-11 i andre sett dokumenterer at OSI-motor begynte å dure.

OSI – Førde 2: 2-0
Med mye lavere skuldre enn i åpningskampen, takset Oslostudentene igjen ut på spillebanen. Så kald var Stenrud at han på stillingen 6-4 likeså godt tok mot et angrep med høyre skulder. Blokken var sterkere, særlig i midtgangen, der Buskop og Magnell duvet som kontrolltårn som satte motstandernes baller på bakken. Den språklige dobbelheten i at OSIs kant Førde så kampen fra tribunen, kunne ikke vært tydeligere. Andresett var noe jevnere, og førdianerne fant smutthullene i blokka som ga landingstillatelse og poeng. Det var likevel tydelig hvilket lag som skulle holde seg lengst på vingene.

OSI – Åsheim: 0-2
Koordinatene viste en sikker kvartfinaleplass, og OSI tillatte seg å sette på autopiloten foran siste innledende batalje. Turbulensen fra Trønderlag skulle dog vise seg å være sterkere enn antatt. Åsheim er gode til å blokke og serve kort. OSI spilte riktig, med trygge slag. Frem til 21-21 fløy lagene som i formasjon. Så opplevde OSI noen tekniske problemer i mottak og angrep, og måtte bryte. 21-25. Også andre sett ble tett. Magnell var helt propell både i angrep og forsvar, som resulterte i viktige poeng. Men igjen svikter det på slutten, og når libero Markussen tar en kort pause fra mottak på stillinga 17-18, hjelper det lite å lese sikkerhetsinformasjonen om hvordan takle motgang på slutten av et avgjørende sett.

Kvartfinale: OSI – BSI 2-0
Første settet var på første klasse. OSI gjenlanserte serviceinnstillinga mentalt og munterheten verbalt. Skydekket samlet seg ved Bergensfjellene, mens sikten for angrep og forsvar var klar som seier ved hovedstadsfolket. Andre sett ble et noe jevnere studentrivaleri. Tur på jevne ballvekslinger forsvinner, mens BSI-blokka vokser seg stor og sterk. Kanskje var det ferdighetene. Kanskje var det BomChickaWahwah-heiaropene fra søsterlaget i 1. divisjon. Når settet var over, hadde i alle fall H1 satt kursen for semifinalen.

Semifinale: OSI – Nyborg 2: 2-0
Nyborg 2 stilte med en annenrangs besetning til flighten mot finaleplass. OSI benyttet fordelsprogrammet til å sikre de bonuspoengene som var nødvendig for å sanke to sett.

Finale: OSI – Askim 1-2

På det tredje skulle det ikke skje. Det ble krasjlanding mot Askim igjen. På stor bane med stort publikum, så det lenge ut til at Oslolaget skulle bryte Askimseiers-lydmuren. Etter Vålrengas orginale versjon volleyballrekruttakademiets ”1-2-3-Topp Volley Norge”, braste OSI opp marsjhøyde med 5-0 på poengtavla, og holdt frem til 10-5. ”Landslagsspell, gutter” uttalte en eldre midtspiller fra benken. Dessverre er ingen av OSIs folk på landslaget per tid og dessverre holdt ikke ledelsen. Tross deilige støtterop fra tribunen, ble det 12-12, før Askim satte i gang rakettmotorene: 15-18, 16-20, 17-25.

I andre sett var maskineriet noe bedre oljet. Særlig vikarierende diagonal Sandvik hadde luket bort smågrums fra første sett og sendte inn en serie viktige avslutninger. Like fornøyd var han ikke etter feilserve på 17-14, som sendte shortsen nedover lårene i kjent stil. Men med iherdig innsatsvilje mot slutten, cruiset studentene inn til settseier med god margin. Turneringas første tie-break startet like ikke som Askims førstesett. Forskjellen var at OSI aldri kom seg etter 1-5 og 5-10. Solide blokker, angrep som smøg seg gjennom OSI-blokka og Jarle Huseby var tre faktorer som nok en gang ga Askim-seier.

Alt i alt var Hoff, Hasle Amundsen, Løvik, Sandvik, Magnell, Dreyer Sæter, Buskop, Aicher, Markussen, Stenrud, Sandvand, Førde og Storvoll likevel fornøyde med mange rankingpoeng i bagasjen til seriespillet.
Sindre
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 43
Registrert: 18 Okt 2005, 01:02

Innlegg steinar » 01 Nov 2007, 15:17

Jeg vil legge til at årets volleyballopplevelse var å se Anders som dia mot BSI!
"When you participate in sporting events, it's not whether you win or lose: it's how drunk you get." - Homer
steinar
Proff
Proff
 
Innlegg: 193
Registrert: 30 Sep 2004, 23:23

Innlegg tord » 01 Nov 2007, 15:55

Veldig bra innsats gutta!
tord
 
Innlegg: 1
Registrert: 01 Okt 2007, 10:05


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron