Side 1 av 1

H1 – Spirit Lørenskog 2-3: Krakilsk nederlag

InnleggSkrevet: 22 Nov 2007, 10:05
Sindre
Det meste av gardiner, persienner, forheng og scenetepper gikk ned, igjen, nedenom og hjem i nok en midtukefadese.

OSI – Spirit Lørenskog 2-3: 25-21, 21-25, 25-21, 21-25, 12-15

Man kunne forklart utfallet med en del skader i troppen og sykdom i troppen, samt at to av spillerne på en normal startsjuer ikke var med. Man kunne argumentert for at flaksprosenten var usedvanlig lav i alle stillingskriger og ballvekslinger som endte rett innenfor eller utenfor linja. Men man kan ikke forsvare seg med at man møtte et særs godt lag. OSI skal vinne 3-0 hjemme mot Spirit på en god dag. På en dårlig dag bør OSI også vinne 3-0. Når man taper 2-3, er det et tegn på at en teknisk kampanalyse blir overflødig.

Med unntak av den statistiske kuriositet at de første fire settene endte 25-21 annenhver gang, er det ikke mye vettug eller oppløftende å lese ut fra kampskjema. OSI hadde uvanlig få serverekker, og uvanlig mange mottaksfeil. Lie Johnsen skilte seg ut som en av de få som virket å ha fått en tilfredsstillende t….-dose på helgas julebord. Diagonalen var full av sprett og tenning. I den andre enden av skalaen hadde vikarierende libero Storvoll ingen hot dag i blått. En teori er at en kombinasjon av overtråkket for en tid tilbake og nylig sykdom har slått ut stabile-mottakskontrollen i sentralnervesystemet.

En totalvurdering må tas på et metafysisk perspektiv der den holistiske kampmodus for herrenes førstelag bedømmes: Noe var ikke helt skrudd på i innstilling, tro og vilje. Og sen-onsdagskamp-komplekset har ikke blitt noe mindre. Selvfølgelig var det også gode ting og gode perioder når man tross alt tar 104 poeng i en kamp, men det svinner i skuffelsens dragsug. Det fines ingen gode unnskyldninger for tapet, som gjør kampreferatet til en beklagelse til de trofaste damelagsspillere som heiet mye bedre enn det vemodige utfallet av kampen.

InnleggSkrevet: 22 Nov 2007, 13:40
Jonas
"¤#="&(=¤%&(="(¤%=&("=#¤&("=¤%&("=¤#&(="(=¤%/(="¤%=&/"