OSI D2 - Ã…sheim 1-3

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

OSI D2 - Ã…sheim 1-3

Innlegg Karin » 22 Nov 2007, 23:17

Søndag var det klart for sesongens andre hjemmekamp. Alle D2-jentene hadde tatt det veldig pent på julebordet dagen før, og var heltente og klare til kamp mot serielederne Åsheim.

1. sett: 23-25. Det begynte bra. OSIs jenter gikk respektløst til verks, og tok ledelsen fra start. Spesielt var det mange gode server, og her hentet vi mye poeng. Vi slet litt mer i angrep, og spesielt fikk vi brukt midtene lite. Dette var dog delvis pga Åsheims mastodonter i midtblokka, og leggerne la lurt mest til kant. Hele settet var jevnt, og vi ble i grunnen overrasket da vi plutselig hadde tapt...

2. sett: 13-25. Dette ble en real nedtur. Vi greide ikke å holde presset fra første settet oppe, og gjorde mange feil. Spesielt ble det mye mottaksfeil, men det skal sies at Åsheim server veldig godt... Og som alle vet - uten mottak blir det heller ikke legg og angrep. Vi skjønte fort at vi bare måtte starte med blanke ark i 3. sett.

3. sett: 25-20 (Hurra!). I tredje sette greide vi å gi Åsheim skikkelig kamp! Vi hadde fokus på vårt spill, og spilte tidvis svært bra. Særlig blokkspillet satt som et skudd (BC og Sol), og det gjorde det mye lettere i forsvar. Også mye bra serving (Marte og BC) og lure legg (Linn Heidi). Og i angrep gjorde Asta jobben hver gang hun fikk legg!

4. sett: 13-25. Nå var vi visst fornøyd med innsatsen, og valgte å gi bort seieren. Åsheim skjerpet seg også, i tillegg til at de satte innpå førstesekseren. Det førte til real utklassing i siste sett, ball på ball ble dundret inn på OSIs side, og vi greide rett og slett ikke stå imot. All honnør til Åsheim, som spilte lurt og rutinert.

Takk til heiagjengen, som virkelig lagde god stemning! Og takk til trenerne Cindy og Jon, som gjorde gode bytter og hjalp oss til å beholde roen hver gang det kokte litt i toppen.

Vi gleder oss til snarlig gjensyn med bortekamp til helga!


OSIs utsendte: Linn Eva, Linn Heidi, Asta, Marte, Solveig M, Helle, Karin, Kaia, Line, BC, Dagmar, Benedicte.
Karin
Banens beste
Banens beste
 
Innlegg: 95
Registrert: 16 Aug 2004, 08:44

Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron