Side 1 av 1

Kolbotn - H1 3-1: Foruroliget feiling

InnleggSkrevet: 25 Nov 2007, 16:17
Sindre
Oppegård var stedet OSI gikk ned lørdag. Et skred av feil gjorde at Kolbotns hurtige spill kunne felle Oslo-byttet.

Kolbotn – OSI 3-1: 19-25, 25-21, 25-23, 25-20.

Første sett hadde et rederlig driv. Det var langt fra dårlig, men heller ikke suverent. Kolbotn var kjappest i vendingene, mens OSI kontrollerte spillet. Sterk blokking og noen gode enkelprestasjoner ga sammenhengende poengserier som man ikke så noe til i onsdagens nederlag. Diagonal Lie Johnsen slo liberoen i bakken på stillingen 10-11, mens legger Hoff kort etter hadde en forsvarsopphenting og to blokker i løpet av en ballveksling. 14-14 ble 14-19 og til slutt seier 19-25.

Avstanden mellom avslappet sikkerhet og slapp usikkerhet er ikke lang. Et drypp for konsentrasjonen fikk begeret med feil til å flyte over fra og med andre sett. Mengden feil i serve, angrep og nettkjenninger har trolig ikke vært større tidligere i sesongen. Disse satte laget på etterskudd, og da hjalp det lite at Lie Johnsen hamret inn en kombinasjon i midten og samtidig tok tunnel på en i forsvaret på andre siden av nettet. I tredje settet var det gode forsvarsballer som gjorde at lagene fulgte hverandre tett til de siste ballene. Men Kolbotn plukket opp flest forsvarsballer og slo hardest. Det endte 23-25 til Kolbotns fordel.

Halvveis ut i fjerde lå OSI 1,5 håndfull poeng bak Kolbotn. Bytter ble gjort med Dreyer Sæter inn i midt og ved at Sandvand/Storvoll tok over kantplassene. Dette ga et fornyet løft, men ikke høyt nok.

Startsjuer: Hoff - Lie Johnsen - Magnell - Buskop - Sandvik - Stenrud - Markussen (libero).

5 av 7 serietap er den dårligste status med en kamp igjen før nyåret på flere sesonger. Med unntak av en god serieturnering, har ikke forventingene blitt innfridd. Det virker også som redselen for å tape har vokst seg større enn lysten for å vinne, som libero Markussen poengterte før kamp.

I stedet for å senke kravene, kreves en heving i innsats og presisjon, særlig i angrep, for resten av 2007-2008. En jevn spillerstall og mange utskiftninger og utprøvninger grunnet skader, fravær og formkurver har kanskje forhindret å etablere en ordentlig stamme i OSI H1. Ny kamp, nye muligheter i desember. [/i]