Verdens første kampreferat (nesten) uten sportslig innhold

Nyheter og meldinger til alle i OSI Volleyball. Postinger her kommer som nyhet på forsiden.

Moderator: Helle

Verdens første kampreferat (nesten) uten sportslig innhold

Innlegg Linn Eva » 30 Nov 2007, 14:45

Det geniale med å dra på tur med 9 D2 jenter, er at det uansett blir en bra sosial tur.
Line og Linn Heidi bestemte seg for å utnytte kvalitetstiden til det lengste og tok første fly opp til Trondheim. Skjønt, Line skuffa litt ved å sove så tungt at hun nesten ikke kom seg av flyet.... Linn Heidi skrek av full hals at hun måtte se til å komme seg opp av setet. Line våkna, og det gjorde resten av folka i flyet også. Og utover dagen ble bartebyen fylt av søte, små OSI-frøkener.

Kampstart lørdag morgen var kl 11. Vi skulle møte Åsheim og vi visste det ville bli en tøff kamp. Og for å si det sånn, vi hadde rett. Lyspunktet i denne kampen var vel egentlig bare at BC startet oppvarminga med å knuse brillene til 2.dommeren. Det merkelige var at han til tross for nedsatt syn, klarte å se usedvanlige mange nettberøringer gjort av oss. Men hei, han hadde jo faktisk ankommet hallen med et par briller og god helse og måtte forlate den uten dem OG med et blodig sår på kinnet. Og i følge sikre kilder var han vissnok fra Snåsa også....

Nå var det tid for å få i seg noe næring, så vi oppsøkte første og beste café. Med mat i magen var vi litt lettere til sinns og noen fant ut at shopping var den beste medisin for en såret sjel. Line, Dagmar og Kaia valgte heller å være kulturelle og tok seg en tur til Nidarosdomen bare for å ende opp utenfor en stengt kirke sammen med en flokk duer. Hverken jentene eller duene kom inn kjerka. Det gikk derimot mye bedre for shopperne. De kom inn i alle butikkene de prøvde på og fikk også dratt Visa’n et par ganger. Solveig M, BC, Kaia og Linn Eva hadde kjentfolk i byen og skulle videre til sosialt samvær med ikke-osiere.

På kvelden gikk vi til Solsiden for å spise på et sted som heter Bare Blåbær. I tillegg til å innta fast føde gikk diskusjonen heftig rundt bordet. Hvorfor var egentlig så dårlige i dag? Og hva kunne vi gjøre for å blir bedre til i morgen? Sammen klekket vi ut noen snedige taktikker.

Plan 1: Kaia skulle overnatte hos Elin (eks-OSI’er) som nå spiller for Dragvoll, altså laget vi skulle møte neste dag. Utstyrt med abnorme mengder brownies og pappvin, måtte Elin skjenkes! (Det viste seg dessverre at denne planen gikk rett i dass da Elin faktisk spilte strålende dagen etter.)
Plan 2: Innføre ”Jakten på ballen” (som betyr at alle baller skal taes!)
Plan 3: Ikke knuse brillene til dommeren.
Plan 4: Ta på hverandre etter HVER ballveksling. Bare på rompa.
Plan 5: Holde kjeft slik at den som evt skal snakke faktisk blir hørt.

I all vår iver klarer kæpt’n Marte og smekke over en sms BC (som også bodde privat) og Kaia med følgende tekst: ”Vi har bestemt oss for å vinne i morgen vi!”. Og med den innstillingen gikk vi til sengs, (eller iallefall 8 av oss.....).

Søndag morgen, godt uthvilte (bortsett fra 1) og med friskt mot, spiste vi deilig hotellfrokost. Alle var glade og fornøyde og gledet seg til å knuse Dragvoll. I Rostenhallen spilte Gløs-gutta kamp mot Førde og inspirert av sinnsyke forsvarsredninger og gode ballvekslinger begynte vi å varme opp. Og på nettoppvarming var vi best! Jentene knuser inn ball etter ball. 2. dommeren er fortsatt uskadet og vi har allerede tatt MYE på hverandres romper. (2. dommeren fra lørdag hadde forresten avansert til 1.dommer på søndag, og for å opprettholde en god tone gratulerte vi ham med nye og kledelige briller, hvorav han svarer: ”Dæm e itj ny, æ har bærre limt dæm sammens, sjø!”.)

Sett 1: Vi er suverene. Alt fungerer og vi vinner faktisk settet på at en Drag-spiller roper til dommeren: ”Jammen , Herre Guuuuuuud da” på stillingen 24-21(?) til oss. Gult kort til bannende spiller på Drag og poeng til oss. Yesssss da, detta blir bra!

Sett 2: Vi er fortsatt gode, men Drag puster oss i nakken og vi taper til slutt settet. Hva f.... skjedde m ”Jakten på ballen”?

Sett 3: Lyspunktet er opphentingen fra 12-3 til Drag. Vi taper settet med kun 3 poeng. Skjerpings

Sett 4. Walk-over pga dårlige værforhold.

Etter en kamp som dette er det fryktelig viktig å spise (igjen). Tilbake til Solsiden stormer vi inn på en Bermuda Bar, og spør om de har plass til oss. ”Nei, vi tar itj imot folk med snø på.” Vi begynner å gråte og får da lov til å komme inn likevel. Mannen uten bart viste seg likevel å være en meget hyggelig trønder, og han byr på gratis kaffe og te samt ekstra mat dersom det skulle vise seg at kyllingpastaen ikke skulle være nok.

Nå er vi ganske leie av trønder-volley, sinnsyke mengder med snø, vind, kulde, hverandre og Solsiden og vi gleder oss til å komme hjem til Oslo. På flyplassen setter vi oss ned for å nyte et lite kakestykke og en kaffe. Sjokket er derfor stort da det viser seg at flyet vårt er forsinket. Pga dårlig vær, glatt rullebane osv blir vi tvunget til enda et par timers samvær. Noen blir kjempeglade for å kunne tilbringe mer tid sammen, andre blir fly forbanna men de fleste tar det med fatning og er mer interessert i hvor lang en forsinkelse må være før man får matbonger og gratis mat. Vi får tiden til å gå ved å være morsomme på hverandres bekostning. Det var lett! Omsider sitter vi på flyet og hjemturen er et faktum.

Oppsummering av helgen: Vi er ikke fornøyde med egen innsats på volleyballbanen til tross for at Marte påstår at vi faktisk spilte ganske bra til tider. Sosialt sett er vi fortsatt best. Ellers møtte vi OSI-basket på Bare Blåbær, vinter i Trondheim er IKKE det samme som vinter i Oslo, vi hadde alle noen magic moments (selv om Asta hadde flest), Line har vært litt emosjonell, Marte har vist seg å være en glimrende norsklærer ("...nei, vi sei ittj DEN i kvar setning på norsk!"), Dagmar lider av beslutningsvegring når det gjelder jakker, Linn Heidi skjelver EN DEL på hendene, Kaia leser mykporno (hun påstår at det er pensum, men vi så nok alle de nakne menneskene!), BC kan til tider være ganske voldelig, Solveig M er fortsatt frøken Dritsexy, Asta MÅ kjøpe seg en ny vinterjakke og Linn Eva er turens ferskeste ”tante” (den gravide venninna som ble besøkt lørdags kveld, klarte å skvise ut en liten gutt natt til søndag :D ).
Tusen takk til Linn Heidi som alltid fikser billig hotell til oss og bestiller taxi når vi ikke makter å gå ute i snøvær, og til BC m/venninne som vasket draktene våre.
Skål for gode utenomsportslige resultat!

Og i tradisjon tro smeller vi til med noen festlige hendelser og sitater.

På flyplassen: ”Hvor er Dagmar? Hæ? Har hun gått seg bort?”

”I får faen itj boksa over ræva!

Dommer’n: ”Æ må pass mæ førr de der OSI-jent’n”

Linjedommer til 1.dommer: ”Æ såg at det va touch, men æ vesst itj at æ skoill dømm det, så da viste æ bærre ut” (Vi taper ballen etter SINNSYK touch fra det andre laget!)

”Syns vi må skrive på kampskjema at Åsheim skjermer.”

Spiller på Drag til 1.dommer: ”Det e jo fryktelig slag på ainner sia”
1.dommer: ”Du gjør det samme sjøl, så da må æ dømm dæ å”. Stillhet.

OSI-spiller tar feil av herre- og damegarderobene og kommer ut fra do hvor det står 15 nakne gutter: ”All right!” (i ren glede)

Person A: ”Vi må jo prøve å se litt positivt på det her da!”
Person B: ”Hold kjeft nå da med den jævla positive tenkinga di.”

”Vi mangler jo en bitch på laget da!”

”Annenhver same mobbes”
”Jeg liker samer jeg”
”Jeg føler meg også mobba”
”Faen, alle samer har jo skytevåpen”
”Hæ? Har du sett en same med pistol”

”Hun fikk det ikke med seg for hun var og dreit i resepsjonen.”

”Over halvparten på denne bane, ikke vil vinne. Vi kan gå nå?”

”De er skikkelig seige da. Er det fullt av snørr på dem?”

”Vegitarianer? Hva spiser dere på julaften da? Soyaribbe?”

”.....I lo no bærre da, også la I me lamme ho igjen, -naken!”

”Hæ? E balle utro” (Etter at vi akkurat har lest at utroskap gir bedre 6.)

Vi spør en fyr om dette er flybussen: ”Æ ska itj te flyplassen nei. Æ e assisterende billettør.”

”Hva er det du prøver å signalisere med det korte skjørtet?”

”Vi har en vennefamilie fra Arendal. Det er IKKE behagelig.”

”Ho dama som sprang der, veit du ka ho hadde glømt att hjemme? Brøsthåller’n!”

”De shortsene her føles som en truse. Ja, er det egentlig noen som har truse under?”

Ikke-drikkende-kaffe-jente: ”Sulplaise miiii” (etter at fyren fra Bermuda Bar sier de har opptil flere typer te)
Svar: ”Nei, det har æ gjort før!”

Disse jentene var ute på tur og kom ikke hjem med noen trønder: LH, BC, Kaia, Marte, Sol M, Daggis, Line, Asta la vista og LE.
Sist endret av Linn Eva den 01 Des 2007, 00:21, endret 1 gang
Linn Eva
Rutinert
Rutinert
 
Innlegg: 21
Registrert: 20 Nov 2004, 01:29

Innlegg BC » 30 Nov 2007, 15:00

Fantastisk referat LE ;) Det blir aldri en kjedelig tur med OSI D2 :)
BC
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 32
Registrert: 09 Okt 2006, 18:43

Innlegg Solveig » 30 Nov 2007, 15:28

det høres jo ut som dere hadde det drit bra... hvorfor var jeg syk, VARFOR??
Solveig
Rutinert og god
Rutinert og god
 
Innlegg: 40
Registrert: 13 Sep 2005, 13:51
Bosted: Oslo

Hæææærleg :)

Innlegg Sol » 02 Des 2007, 16:03

Heilt hærlegt referat Frøken Strøken :lol:

Og så at døkke fulgte rådet mitt (Kjør hardt - kjør stil) på fredagskvelden. Fortsatt best i by'n! Supert!!!
- hvorfor gjøre noe selv når man kan delegere?
Sol
 
Innlegg: 3
Registrert: 08 Okt 2007, 21:29
Bosted: Abbediengen

Innlegg rasmus » 04 Des 2007, 13:17

He-he, jeg bare tøtsjer innom OSI-sidene en gang imellom og får DET kule trønderreferatet i fleisen! Beste arbeidsdag på lenge!

Og selv om du har skiftet både navn, e-post og alder(!), Linn Eva, er det godt å se at stilen din er å kjenne igjen...

Juhu, og heia Toppvolley! Ehh...
rasmus
Proff
Proff
 
Innlegg: 114
Registrert: 12 Apr 2005, 15:58


Gå til Nyheter og meldinger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron