Side 1 av 1

H1 – Askim 2-3: Ikke helt som adventet

InnleggSkrevet: 14 Des 2007, 01:18
Sindre
Juleavslutninga i serien ble ikke akkurat som ønsket, men Askim fikk langt fra noen gavepakke på bortebesøk.

OSI – Askim 2-3: 15-25, 28-26, 22-25, 29-27, 12-15

Onsdagskampen i Domus Athletica ble en stillingskrig preget av servefeil, blokking og ikke minst entusiasme.

Førstesettet tok Askim med betryggende 15 poeng. Forskjellen mellom lagene var dog ikke like markant. Hovedskillet gikk i at Østfoldblokka var tettere enn den fra Oslo-sida. Samtidig var servefeilprosenten skremmende, inkludert tre på rad på et tidlig tidspunkt. Dårlig serveuttelling var allmenngyldig for kampen som helhet. Verken planen om å ha det morosamt på banen eller taktikken med å satse tungt i midten ble fulgt nøye.

Andre sett skulle også se til å gå i Askim, men en sjefsopphenting på slutten, snudde disfavør til 28-26 ledelse. Gløden var tilbake. Midstpiller Steinar Magnell gjorde sesongbeste, om ikke sin beste kamp på flere år. Hadde alle OSI-ere spilt som banens desidert beste spiller denne kvelden, ville Oslostudentene og ikke Askim ledet serien. Blokkpoengene han tok i løpet av kampen var nok til å ta et femtesett alene. Og den påfølgende feiringsjubelen kom mens hele kroppen stod i spenn. Forsvarsinnsatsen var heller ikke mye å si på.

Servefeilene fortsatte i tredje sett. Trener Stenrud kom også innpå for legger Hasle Amundsen, der sistnevnte ikke hadde sin livs ballfordelingskamp. Lenge så det ut til at kampen var snudd. Askims kaptein Huseby ble blokket ned og slo ut, mens OSIs kaptein på banen Lie Johnsen for alvor våknet til liv. Men det skortet litt i mottak og angrep mot slutten. Settsifrene endte på 22-25.

Fjerde sett ble en ny opptur. Ringrevene legger Tuzov og libero Hansen opptrådte ikke like stødig når de ble satt i bevegelse over flere meter av gangen. En dobbelt 3-meter tramp på bortediagonal Zivanovic hjalp også for OSI. Marginene var positive frem 20-16 og 24-14. Så sa det stopp – nesten. Det ble 24-24 og snart 27-27. Men det holdt til 29-27 og et femtesett.

Femte hadde et par korte, men nok graverende nedturer til å hanskes med Askim. På stillinga 9-14 begynte ting å skje, men dessverre stoppet veien mot det tilsynelatende umulige på dusinet. 12-15 til Askim, og OSI måtte konstatere atter et tap mot de gulsvarte.

Tross nok et jevnt tap, var spillet en verdig måte å avslutte 2007 mot puljelederen på.

Primæroppstilling: Hasle Amundsen – Buskop – Magnell – Førde – Sandvand – Lie Johnsen - Markussen (Libero)
Noe brukt: Stenrud – Storvoll – Dreyer Sæter
Gode på benken: Sandvik – Sveinung (Assisterende trener med brukket tommel) – Fostervold (Trener)

InnleggSkrevet: 14 Des 2007, 09:39
steinar
Synes vi skal gi en takk til alle de som heiet også, men en ekstra stor takk til de som faktisk tok turen til Domus kun for å heie.

InnleggSkrevet: 14 Des 2007, 17:33
Jonas
Er det mulig å få tak i noen flere bilder som Raymond tok? Kanskje Trond kan dra i noen tråder?

Bilder

InnleggSkrevet: 17 Des 2007, 16:08
trond
For de som ikke har sett bildene i VolleyMedia: http://www.volleymedia.no/nyheter/elite/article3187770.ece