Side 1 av 1

D2 på ranking i Trondheim

InnleggSkrevet: 05 Feb 2008, 10:22
BC
Fredag var det klappet og klart for nok en tur til Trondheim. Line, Linn Heidi, Helle og Solveig L. hadde vært smarte og bestilt et tidlig fly, og kom seg til Trondheim med noen små forsinkelser, men uten Lines bagasje. Resten av troppen skulle dratt med 1620-flyet og senere fly, men ble stuck i snøføyka på Gardermoen. Enkelte kom seg inn på flyet og måtte vente 1,5 time der, mens andre ikke fikk sjekka inn en gang. Et KLM-fly skled av rullebanen og det kom mer og mer snø. ”New time 1750…1830… Gardermoen har nå stengt flyplassen midlertidig på grunn av glatt rullebane… New Info 2100…2230…Fly til Trondheim kansellert…”.

Men OSI D2 og H1 var fast bestemt på å spille turnering, og de fleste hoppa på nattbussen til Trondheim, mens noen valgte å kjøre opp. Avgang 2400 fra Gardermoen, ankomst 0730 i Trondheim, oppmøte i hallen kl 0900, kampstart klokka 1000. Hardt.

OSI-Austrått: 0-2
OSI D2 var i pulje med Tambar, Austrått og Koll D2, og første kamp gikk mot Austrått. Her var det mye god jobbing fra OSI sin side, og lagene fulgte hverandre jevnt i begge sett. Men Austrått viste seg sterkest og dro fra på slutten. Resultat OSI – Austrått: 2-0 (21-25, 16-25).

OSI-Tambar: 1-2
Andre kamp gikk mot Tambar. Her var det mye bra spill! Kaia og co forsvarte OSIs banehavdel med glans, Linn Heidi la superbra, og Benedicte hadde noen flotte blokker! Første sett gikk til oss med 25-22! Andre sett jobbet vi fortsatt bra, men det ble Tambar som vant 25-17. Så fulgte et spennende tredjesett, der Tambar gikk av med seieren på stillinga 15-13. Det er kjipt å tape en så jevn kamp, men godt å ha spilt så bra mot laget som tilslutt vant turneringa!

OSI-Koll: 2-0
I siste puljekamp ventet Koll på andre siden av nettet. Helle var inne i to ballvekslinger før hun måtte evakueres av banen grunnet fosser av neseblod (en hel pose faktisk), men vi vant 2-0 (25-21, 25-12). Lett!

OSI - Ã…sheim: 0-2
Med det endte vi som nummer 3 i pulja etter Tambar og Austrått, og gikk videre til kvart som en av de beste treerne. Her møtte vi Åsheim. D2 begynte å bli slitne etter en lang natt på bussen og en innholdsrik dag i KVT-hallen, men kjempet videre. Dessverre ble det 2-0 seier til Åsheim, og en sliten OSI-gjeng kunne vende tilbake til hotell og venner for å slappe av og samle krefter til morgendagen.

OSI-Osterøy: 1-2
Tidlig søndag morgen var det klart for kamp mellom OSI og Osterøy i Rostenhallen. Første sett gikk til Osterøy med et stygt settsiffer. Men så våknet OSI og slo tilbake med 25-20! Det førte til nok et spennende og jevnt tie-sett. OSI ledet på et tidspunkt med noen poeng. Det var intens jobbing fra begge lag, men det ble Osterøy som satte inn matchballen, og kampen endte 2-1 (9-25, 25-20, 14-16) i deres favør.

OSI-Grim: 0-2
Neste og siste kamp var om 7. plassen. Vi møtte Grim fra Kristiansand. OSI spilte bra og jobbet som bare det! Det gjorde Grim også, og kampen ble jevn og spennende. Men det ble tilslutt Grim som tok 7. Plassen med 2-0 (24-26, 22-25) og OSI endte på 8. plass.

Så gjensto bare returen til Oslo. Ingen trodde på at de var framme før hjula på SAS-flyet traff rullebanen på det tåkebelagte Gardermoen etter noen forsinkelser, syke passasjerer og litt sirkling rundt flyplassen for å vente på bedre sikt. Trondheim tur-retur er jammen ikke bare bare!

Takk til trener Cindy som var med oss i helga og til BCs venninne Marie for vasking av drakter!

OSIs utsendte: Linn Heidi, Linn Eva, Dagmar, Helle, Line, Marte, Asta, Kaia, Benedicte, Solveig L. og BC

D2s reisetips:

• Ha treningstøy i håndbagasjen
• Dra tidlig
• Husk ørepropper
• Bestill Norwegian fremfor SAS


Tradisjonen tro:

”I må pass på’n: Han kan jo få problema – ser jo ut som en terrorist med det skjegget”

”New time 1750”

”New Info 2230”

”Cancelled”

”Vil du ha noen knott? Jeg har vaska hånda, men ikke siden vi var i Oslo” (OSI-spiller, med hånda full av knott, til Oslo Volley spiller)

”Velkommen ombord i bussen. Vil bare informere om et par ting: Det er dessverre ikke toalett på bussen. Jeg håper ikke det vil by på problemer”

”Skal vi gå på do i skogen? Det går fint, jeg har vært i speider’n!”

”Hastverk er lastverk” (om Østerdalsekspressen kl 0306)

InnleggSkrevet: 05 Feb 2008, 10:29
BC
Fra Volleymedia:

"I kvinneklassen vant Tambarskjelvar 2-0 over Åsheim i finalen. Turneringens nest beste lag var kanskje Dragvoll, som tapte knepent 2-1 for Tambar i semifinalen, og som vant klart 2-0 i bronsefinalen mot Austrått."

http://www.volleymedia.no/nyheter/regio ... 325036.ece

Vi tapte jo også knepent mot Tambar! Det må jo bety at vi også var et av turneringas beste lag :D